Juszt László: felesleges figyelniük, lehallgatniuk. Mindent megírok, ne költsenek rám, csak olvassanak!

T. Alkotmányvédelmi Hivatal! Szeretném Önöket megkímélni attól a feladattól, hogy rám áldozzák a drága munkaidejüket. Ezzel természetesen azon állampolgári kötelezettségem is szeretném teljesíteni, hogy feleslegesen költsenek közpénzt rám. Van annak a pénznek számtalan helye – a határon kívül – kezdte közösségi oldalán bejegyzését Juszt László.

“Nos direktben tájékoztatom Önöket:

A.) Nincsen olyan intézkedése, törvénye az Önök által védett kormánynak, amellyel egy kicsit is egyetértenék.

B.) Az (A-ból) következik, hogy a legkeményebb kritikai szemlélettel viseltettem, de a jövőben csak durvábban tudok majd fogalmazni, mert az ámokfutása erre kényszerít.

C.) Világos legyen: az a szabadrablás, ahogyan a maguk nevére íratták az elmúlt 10 évben az országot csak kemény megfogalmazásokkal illethető.

D.) Amit az elmúlt 10 évben véghez vittek, az egyetlen módon reparálható: forradalommal és/vagy államosítással.

E.) Csak a vak nem látja, hogy olyan erőfölénybe hozta magát minden területen Orbán, hogy egy sima választás után is minden a kezében marad. Ha például egy útépítési pályázatot írnak ki, azzal az anyagi háttérrel, amit összelopott – a mienkből – legálisan nyerhet.

F.) Pontosan emlékszem, hogy ellenzékben milyen volt. Nem számított a törvény (kordonbontás), a józan ész (Astoria tüntetés) és mindehhez a kezében az összelopott média 95 százaléka. Ezzel az erőfölénnyel szemben senki nem maradhat talpon. Tehát minden eszköztől meg kell fosztani! Nem legális, nem demokratikus úton szerezte így jogosan el is vehető tőle.

G.) Arról írogatni, hogy “ma ki lopott?”, (by Hofi) mennyit lopott? Érzem, felesleges. Mert nincsen egyetlen legális üzletük. Ahogyan a szállodákat lenyúlták a korábbi tulajdonosoktól, ahogy nem szégyellik és nem félik nemzetközi szélhámosokkal üzletelni, az hátborzongató.

H.) Ahogyan járatják le gőzerővel az országot a nemzetközi színtéren – az gyomorforgató. A nemzet vejének közvilágítási játéka – remek példa – nevetségessé tesz minket ország-világ előtt. Amikor kiderül, hogy a pályázata cinkes, akkor közlik “jó, akkor nem is uniós pénzből készült”, csakhogy a nemzetközi vizsgálatot megússza. Így azután az ország minden lakója – beleértve a vak fideszeseket is – Orbán családját gazdagítja. Olyan ez, mint a csaló pincér, aki hozzáírta a számlához a meggyet. Mire a vendég kérdezi: “Mi ez a meggy?” Hát ha megy megy, ha nem akkor kihúzom.

Évek óta állítom,

vitatkozva a nálam sokkal higgadtabb Kornai János Széchenyi-díjas magyar közgazdász, egyetemi tanár, a Magyar Tudományos Akadémia rendes tagjával, hogy ez diktatúra. Ő jóindulattal azt az álláspontot képviselte a legutóbbi időkig, hogy még nem az – de autoriter rendszer. Nagy tudós, de ebben – szerintem – nincsen igaza.

Randé Jenő a Magyar Rádió fantasztikus riportere volt. Egyébként Mussolini-ösztöndíjas, aki több rendszert végig élt. Pár éve, a halála előtt azt mondta egy beszélgetésünk során:

– Hidd el nekem, hogy ez a rendszer rosszabb, mint a Rákosi kor volt.
– De Jenő! Akkoriban embereket öltek.
– Miért? Most nem? Csak most egzisztenciálisan és morálisan, lassú halálra ítélve.

Na ezért mondom és írom, hogy felesleges figyelniük, lehallgatniuk. Mindent megírok ezen az oldalon. Ne költsenek rám, csak olvassanak.

Forrás

hajléktalanoknak

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük