Juszt László megfejtése a haderő vezetésének átszervezéséről

Az elmúlt hét egyik meglepő híre volt, hogy Orbán Viktor azonnali hatályán leváltotta a hadsereg legfőbb vezetőit és szinte azonnali hatállyal ki is neveztette a köztársasági elnökkel a “főnök” utódát. Az ügyre több megfejtés is született, most Juszt Lászlóét ismertetjük.

Ez igen izgalmas

Nem kapott túl nagy nyilvánosságot, hogy egy négycsillagos kínai tábornok, a hadsereg második embere járt márciusban Magyarországon.

“Stabil katonai kapcsolatokat szeretnének kifejleszteni a négy európai állam hadseregével “

– írja a Global Times, amely hűen közvetíti a pekingi irányvonalat. Ez igen izgalmas. Főként annak tudatában, hogy a négy kiszemelt európai “partner” közül Görög- és Magyarország NATO tagok.

De ha ez nem lenne elég,

Tony Blinken, amerikai külügyminiszter nemrég arra figyelmeztette Brüsszelben a NATO tagállamok külügyminisztereit, hogy Kínát az USA stratégiai ellenfélnek tekinti. Eközben Cuj Hongcsian, a pekingi hadügy európai osztályának vezetője így nyilatkozott:

”Folyamatos a kapcsolat a négy európai állam hadseregével. Komoly kapcsolat alakulhat ki a fegyverzet technikai együttműködésben, illetve a kiberbiztonsági kérdésekben. Majd közölte, hogy közös hadgyakorlatra is sor kerülhet.”

Szóval nem csak egyetem? Nem csak vasút?

Tehát nem csak gazdasági együttműködés? Hogy képzeli ez a zakkant, hogy NATO tagként Kínával működik együtt a hadsereg. Lehet, hogy erre nem vállalkozott a vezérkari főnök és a helyettese? Ezért kellett távozniuk?

Kapcsolódó

 

Juszt

3 hozzászólás

 • 2021.06.07 - 07:02
  Közvetlen hivatkozás

  Ahogy írtam, világos a cél: kiebrudalnak a NATO-ból, az EU-ból, /népszavazás nélkül, a nép akarata ellenére/ az eddig kapott money marad a ragadós kezekben, oszt jónapot!

  Válasz
 • 2021.06.07 - 07:20
  Közvetlen hivatkozás

  Az ország vezetése figyelmen kívül hagyja a nép akaratát, hogy mi EURÓPA területén , EURÓPÁHOZ akarunk tartozni! Egy zakkant, elmeháborodott pedig azt hiszi, hogy ő mindenek fölött van, és helyettünk dönthet!

  Válasz

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük