BlogbazárKiemelt hírek

Juszt László keserű számvetése – “Te tetted ezt, király”

juszt

Az utóbbi években Juszt László szinte valamennyi közéleti jóslata valóra válik, még ha bármilyen sötét is az. A televíziós -nem visz rá a lélek a múltidő használatára, nekünk Juszt mindig is televíziós marad- időről időre utólag is szembesíti a hatalmat és a társadalmat igazával.

“Hányan komcsiztak…”

Számát nem tudom, hogy hányan “anyáztak azért, mert” életveszélyesnek tartottam a vadászati kiállítást ilyen covid veszélyes időkben! Hányan haragudtak meg, mert könnyelműségnek gondoltam és írtam a nyílt kapus focimeccseket! Hányan komcsiztak azért, mert életveszélyesnek tartottam összehívni ezreket az Eucharisztikus Kongresszusra! Fábry Kornél atya, a kongresszus főtitkára a rendezvény előtt ezt nyilatkozta:

“Abban bízunk, hogy a negyedik hullám nem a kongresszus ideje alatt fog berobbanni. Külön járványügyi intézkedések – például kötelező maszkviselés, távolságtartás – nem lesznek, és a zarándokoknak a védettségüket sem kell semmilyen dokumentummal igazolniuk.”

Miféle cinizmus ez, amely lényegében azt mondja, hogy az már kevésbé érdekes, hogy a rendezvény után hányan betegszenek meg?

Most itt vannak a legfrissebb adatok a KORMÁNYTÓL, attól a kormánytól, amelyik legtöbbet tehette volna ez ellen:

“Egy hét alatt 24 117-en betegedtek meg koronavírusban –, míg az aktív betegek száma 43 542-re emelkedett. Jelenleg 2605 koronavírusos beteget ápolnak kórházban, közülük 299-en vannak lélegeztető gépen. Az elmúlt egy hétben 314-en vesztették életüket a járvány következtében.”

– derül ki a kormányzati tájékoztató portál adataiból.

Minden szakember úgy számol, hogy a negyedik hullámban is több ezren, – legalább hat ezren – veszítik el életüket.

Kíváncsi lennék, hogy ezt a Kormány nagytudású szakemberei “járulékos vesztességként” előre betervezték?

Arany János a Walesi bárdokban így fogalmaz: “Te tetted ezt, király!”

Ha megírná véleményét, vagy megvitatna ezt-azt másokkal, esetleg kérdése lenne a cikkel kapcsolatban, Facebook oldalunkon megteheti!

Hasonló

Juszt László: az öregkori elhülyülés teljesen irracionális gondolatokat hoz elő a Parlament elnökéből

 

Juszt

Comments (3)

  1. És akkor a békamenetről még szó sem esett.

  2. Szepes Lajos

    Maga tk.Kicsoda?

  3. Bódi mihály

    Hihetetlen ember, hogy mit erőlködsz és mi a francot kell kell neked megnyilvánulni még a közelétben. Húzz el a kutyát se érdekli a véleményed. Szánalom.

Szólj hozzá!