Juszt László: Kíváncsi vagyok, hogy Szentes dolgos népe besz…-e ezt a felturbózott intelligenciával élő földközi lényt?

Szélhámosok kora! Mindig van lejjebb. Most például George Spöttle maga jelentette be Facebook-oldalán, hogy Szentesen önkormányzati képviselőnek indul Fidesz színekben.

De ki ez az ember?

Íme néhány nyilatkozata:

„Én, mint egyszerű, mezei rendőr, bajor paraszt, a söröm mellől nem értem, hogy mi ebben a jó”

– mondta a migrációról a határ menti Röszke művelődési házában. /HVG. 2016. szeptember/

2002-es, “A kommandós lelke” c. portréinterjúja szerint a húszas éveiben a német hadsereg elhárításánál dolgozott. Később elvégezte a helyi rendőrtiszti főiskolát, és a német belügyhöz került, ahol a „vietnámi és mongol maffia elleni harc” volt a területe, sőt állítása szerint részt vett az öböl- és a délszláv háborúban is.

Ennél szebb ez a mese:

„Még hetekig küzdöttem a félelmeimmel. Éjszakánként a szolgálati fegyveremmel ültem az ágyamon, felkészültem arra, hogy végső esetben öljek, ha a szürke lények újra feltűnnének nálam”

-meséli földönkívüli élményeit egy ezoterikus-fantasztikus magazinban a német származású ex-rendőr, akit elmondása szerint több alkalommal is megvizsgáltak, megdolgoztak a földönkívüliek. /444. 2016. augusztus/

25 éven át voltam a német Bundeswehr tagja, mint ejtőernyős. Hét évig hivatásos katonaként, utána tartalékosi állományban teljesítettem szolgálatot.

A nyugat-berlini rendőrtiszti főiskolán végeztem és a Landeskriminalamt felügyelője lettem. /SF 2013 június/

Utasítás volt, hogy a németországi terrortámadásról szóló hírbe írjuk bele: a „német sajtó szerint migrációs hátterű”. Pedig tudható volt, hogy a támadó egy született német, Jens a neve, és pszichés problémákkal küzdött. A korábban vendégnek hívott Georg Spöttle egész este bent ült a Híradónál. S bár hivatalosan nincs semmilyen utasítási joga, lényegében ő vezényelt. – Itt néhányan istenként imádják. Ez a pokol legsötétebb bugyra – fogalmazott az MTVA-s kolléga. /Magyar Nemzet 2018. április. 8/

“A nemzetközi szaktekintély”

egy UFO kongresszuson olyan nagyságok oldalán lépett pódiumra, mint a később páratlan tévés karriert futó visegrádi gyógyító, Gyurcsók József. És miközben a szomszédos kisteremben a gabonakörök rejtélye volt a téma, Spöttle a német UFO-eltérítéseket, és a Stasi földönkívüli viszonyait elemezte. az egykori NDK-ban több ezer földönkívüliek által véghezvitt emberrablás történt, – sokkal több, mint az NSZK-ban.

Hogy ezeknek az ufóknak, milyen fejlett geopolitikai tájékozottságuk lehet, hogy tisztában vannak az egykori NDK és NSZK határával? Kíváncsi vagyok, hogy Szentes dolgos népe besz…-e ezt a felturbózott inteligenciával élő földközi lényt?

Forrás

Kapcsolódó

Egy hozzászólás itt: “Juszt László: Kíváncsi vagyok, hogy Szentes dolgos népe besz…-e ezt a felturbózott intelligenciával élő földközi lényt?

 • 2019.07.08 - 00:14
  Közvetlen hivatkozás

  Emelkedik a színvonal!
  Egy bolsevik besugó, egy Észt-lapály zsírdisznó is megszólalt az oldalon!
  Ez a gádzsó, ez a J. László
  mindenkit bemocskol, aki többet ér nála!

  Válasz

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük