Sorting by

×

Juszt László megint fején találta a szöget!

Az egykori televíziós posztjait nagy gyakorisággal közöljük, mert szinte minden megszólalása nemcsak egy-egy tűpontos kórkép, de szikár, már-már szófukar fogalmazásával is kiemelkedik korunk hablatyoló megszólalói közül. Íme egy újabb “gyöngyszem” Juszt László közösségi oldaláról.

A segg és a metró…

A Csongrád megyei 4-es választókörzetben Márki-Zay kontra Lázár János összecsapás várható. Erre a Fidesz támogatású falvak egyes polgármesterei gondoltak egy nagyot és levelet írtak Márki-Zaynak, amelyben leírták, nem szeretnék ha kampányolna a falujukban, s a rendezvényeire nem is kívánnak elmenni. Meg is indokolták: eszerint nem szeretnék ha a településeiken megosztódna a polgárok egysége.

Rémisztő, de így gondolkodnak a demokráciáról.

Azt azért hozzátették – mert úgy tűnik mégsem annyira biztosak az egységben, – hogy a képviselőválasztáson győztessel természetesen majd együttműködnek.
Elnézést a stílusért, de az ilyen kevéssé bútorozott koponyájú emberek – akik úgy gondolják, hogy ha nincs kampányrendezvény, akkor nem lehet ellenzéki győzelem sem – ezt jobban megértik. Szóval attól, hogy önöknek nem fogják meg a seggét a metrón, még nem kell azt hinni, hogy nincs is metró!

(Szerző: Juszt László)

Figyelmükbe ajánljuk: Juszt László Magánbeszélgetés című műsorát a 13. kerületi kábeltelevízión, ahol csütörtökön este Czeglédi Csaba ügyvédet, országgyűlési képviselőjelöltet faggatja. A legutóbbi:

(Kép: Magánbeszélgetés)

Kapcsolódó

 

Juszt

átver

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.