Sorting by

×

Juszt László megint orrba nyomta Orbánt

Nem hiszem el, hogy a Csutinak annyi ismeret sincsen a birtokában, mint egy átlagos újságolvasónak. Ma, a brüsszeli találkozó előtt a következőket mondta: “A NATO területén kívül katonai akciókba bonyolódni nem dolga a NATO-nak. Magyarország álláspontja világos, sem katonát, sem fegyvert nem akarunk küldeni a NATO területén túlra.” – kezdte aktuális bejegyzését Juszt László.

Akkor most tudja meg tőlem, amiről ezek szerint a HM őt nem tájékoztatta

Jelenleg összesen 10 országban, 14 külföldi misszión vannak magyar katonák. Pluszban szerepel a tervekben a száheli szerepvállalás is a programban.

Tehát katonáink – 700-an – a mai napon Koszovóban, a NATO által vezetett KFOR-békefenntartó erőben, Bosznia-Hercegovinában, a NATO szarajevói parancsnokságán, Olaszországban, ahol törzstiszti, logisztikai és hadműveleti jellegű feladatokat látnak el, Irakban, ahol elsősorban az Iszlám Állammal és más terrorszervezetekkel szemben támogatják a helyi védelmi szervezeteket, Cipruson, ahol törzsbeosztásokban, rendész beosztásokban teljesítenek szolgálatot.

Megfigyelői feladatokat látnak el a katonák Grúziában és Nyugat-Szaharában, kiképzési, felkészítési feladatokat teljesítenek Maliban, illetve jelen vannak Kuvaitban és Libanonban is.


Ja, és támogatói beosztásban dolgoznak

Németországban, Spanyolországban, Angliában és az USA-ban is.

Hát azért az elgondolkodtató, hogy valaki miként hozhat felelősen döntéseket ilyen hiányos ismeretek birtokában? De így érthető lehet az is, hogy miért tart 400 ft körül a forint. Hogy másról ne is beszéljünk…

(Minden a háborúról!)

Juszt

átver
A Banánköztársaság rovatban megjelenő írások nem minden esetben képviselik portálunk véleményét.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.