Városi kurír
A napi fontos.

Juszt László: Na ezt nevezem én választási csalásnak!

0 48

Juszt László a közösségi oldalán akadt ki azon, hogy miként csalja el a regnáló kormánypárt – törvényei védelmében – a 2018-as választást. Csak, hogy mindenki tisztán lássa, az, hogy nem egyenlő feltételek mellett szavazhatnak a határon túl élő magyarok, az egyértelmű csalás.
[mnky_ads id=”10551″]

A lejtős pálya

“Már meghaladta a 342 ezret azoknak a magyarországi lakcímmel nem rendelkező választópolgároknak a száma, akiket névjegyzékbe vettek az áprilisi országgyűlési választásra, hogy levélben tudjanak szavazni – derül ki a Nemzeti Választási Iroda (NVI) szombat reggeli adataiból.”

Ezek azok, akiknek Orbán megadja a szavazás lehetőségét. S milyen lehetőséget kapnak azok, akiket Orbán elüdözött?
[mnky_ads id=”10552″]
Londonban a követségen szavazhatnak. A legóvatosabb becslések szerint is 200.000-en vannak szerte Angliában.

Akkor matekozzunk egy kicsit. Tételezzük fel, hogy mindannyian összegyülnek és sorba állnak a londoni követség előtt. A szavazó helység reggel hatkor nyit és este hétkor zár. Mondjuk van 3 szavazófülke és percenként egy ember leszavaz. Ez azt jelenti, hogy 2.340 honfitársunk szavazhat.
[mnky_ads id=”10553″]
342.000 vs. 2.340

Na ezt nevezem én választási csalásnak!

Emlékezzünk az előző választások előtt is óbégatva kampányoló Orbán Viktor Mihályra

Több szabálysértést tárt föl az ÁSZ a 2014-es választási időszak ellenőrzésekor

Leírás

Akár ez is tetszhet
Betöltés...

Kedves Látogató! Tájékoztatjuk, hogy a honlap felhasználói élmény fokozásának érdekében sütiket alkalmazunk. A honlapunk használatával ön a tájékoztatásunkat tudomásul veszi. Elfogadom További információ