Juszt László: Novák Katalin utánalőtt az uniónak – nem vette észre, hogy az eljárás már beindult?

Kötelezettségszegési eljárást indított Ausztria ellen csütörtökön az Európai Bizottság az úgynevezett indexálásról szóló törvény miatt, amely megváltoztatja a korábbi családtámogatási gyakorlatot.

Ha egy magyar ember a határ mentén él,

ezért a családja Magyarországon van, akkor csak a korábbi összeg mintegy 60 százalékára lesz jogosult, mivel az osztrákok döntése alapján azokat a magyar életszínvonalhoz igazították. Az Unió helyesen döntött. Novák Katalin utánalőtt az Uniónak, s harcot indított az ausztriai munkavállalókért. Nem értem, hogy ebben az esetben mi a harcolnivalója?

Az eljárás beindult

Viszont Magyarországon n y o l c  é v e, vagyis Orbán hatalomra kerülése óta nem emelkedett a családi pótlék. A legalacsonyabb összeg – 1 gyerek után 12 200, a legmagasabb – 3 gyerek után – 25 900 forint maradt. Közben az infláció 20 százalék volt. Tehát a magyar kormány elvett a családi pótlékból kb. 20 százalékot.

Emiatt valóban indíthatna egy harcot Novák Katalin.

Ráadásul az Ausztriában dolgozók így is gyerekenként csaknem 10 000 forinttal többet kapnak az osztrák államtól, mint a magyarok a magyar államtól.

Juszt László

Novák Katalin saját dugájában – számon kérte a francia riportert, miért nem tud magyarul!

Novák Katalin úgy tapasztalt eddig „keresztény közösségek elleni gyűlöletet ébresztő megnyilatkozást” a Pride-on, hogy ott sem volt

Vigyázat! Novák Katalin kukkolhat a hálószobában és ítélkezik – A homofób államtitkár kirohanása

 

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük