Juszt László: tudod Petike, a sajtó alapvető feladata a mindenkori hatalom ellenőrzése... - Városi Kurír

Sorting by

×

Juszt László: tudod Petike, a sajtó alapvető feladata a mindenkori hatalom ellenőrzése…

Juszt László ismét fejéntalált a szöget, és ezt a maga nagyon érdes ám rém szórakoztató modorában azonnal az érintett, jelen esetben Szijjártó Péter külügyér értésére is adta.

Hirdetés

“Itt mindenki hülye? Itt mindenki!” (Üvegtiris)

“Akkor tehát azt állítja, hogy az egész nyugat-európai, európai uniós sajtó hazudik, amikor a sajtószabadságot kérik számon?” – összegzett a román riporter, mire Szijjártó bólogatva azt mondta, hogy “igen, ezt állítom”.

Petike! A megoldás kézenfekvő: vásároljátok meg az “egész nyugati sajtót is”. Milyen szép kis világ lesz, amikor Tóni tollba mond a Wasington Post publicistájának, vagy éjszaka felkelti legszebb álmából a Frankfurter Allgemeine tudósítóját, hogy lediktálja mit akar látni a Csuti a másnapi lapban…
Beszélt arról is, nem tudja elfogadni, hogy

“az olyan sajtóorgánumok, amelyek pozitívan viszonyulnak a kormányhoz, rögtön minősítve lesznek, miszerint kormányzati irányításúak, kormányzati tulajdonúak, kormányzati rabszolgák és hasonlók.”

Tudod Petike, a sajtó alapvető feladata a mindenkori hatalom ellenőrzése, a hibák, a gondok, a bűnök feltárása. Úgy is szokták emlegetni “ a sajtó az őrkutya”. Mondom mégegyszer: ŐRKUTYA és nem öleb- fejeződik be Juszt bejegyzése.

Szijjártó

Bocs és a KSMA-val mi van?

„A liberális mainstream nem tudja megemészteni azt, hogy van egy kormány, amelyik erős, konzervatív, kereszténydemokrata, patrióta politikát folytat és sikeres”

– vélekedett a magyar külügyér.

“Érdemes Szijjártó állításához felidézni, írja a tárgykörben a Telex , hogy 2018 végén kormányközeli üzletemberek egységesen bedobták egy alapítványba a korábbi években Orbán Viktor biztatására felvásárolt médiumaikat; a közel 500 sajtótermékkel létrejövő KESMA-t a miniszterelnök „nemzetstratégiai jelentőségűnek” minősítette, így kerülték el, hogy a Gazdasági Versenyhivatal vizsgálja az összeolvadást. A Fidesz-közeli médiaholding tartalmait azóta is erős központi vezérlés jellemzi. “

Minden ami Szijjártó  Péter

Szijjártó

 

Hirdetés
átver

2 hozzászólás

  • 2021.02.21 - 12:33
    Közvetlen hivatkozás

    László,megint, mint mindig, fején találtad a szöget. Ez a Petike nevű külügyér, alapfokú ismeretekkel sem rendelkezik, hát még a külügyekhez, meg újabban a vakcinákhoz – hogy is érthetne. Ő csak, a hazudozáshoz, csaláshoz, lopáshoz ért. Továbbá a rengeteg mellébeszéléshez, amivel azt hiszi, mindenkit hüjének lehet nézni. Nem Petike. Jó lesz ha újra kezded, nem az egyetemet csak, hanem vissza mész az alapokhoz, az általános iskola 1.osztályába. A diákok is nagy része, már hüjére röhögi magát, természetesen a középiskolásokra, s az egyetemistákra értem,- a számolhatatlanul kimondott hüjeségeidtől. A mai fiatalok- ne is várdd el- NEM rólad vesznek példát. Amen.

    Válasz

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.