Juszt László nagyon sarkos véleménye

Juszt László egykori televíziós személyiség már a demokrácia legelkötelezettebb szószólója, akinek szinte minden mondat  fontos és figyelemreméltó.  Juszt László bejegyzését a  Respublika.hu vette észre.

És akkor a Juszt!

Ezek nem politikusok, ezek nem egy országot, de egy kocsit sem tudnak szabályosan elvezetni.
Néhány hete Gulyás azt állította, – kamerák előtt – hogy az egész előválasztás egy cirkusz, mert le van zsírozva Gyurcsány részéről, hogy azt Karácsony nyeri. Értsd: Gyurcsány a saját pártja és a saját felesége ellen dolgozik. Hm?! Már itt elgondolkodtam azon, hogy vajon nem defektes ez a fiú?…
Most, hogy Karácsony visszalépett, Gulyás megint megszólalt, s ezzel eloszlatta a kétségeimet. Ez bizony defektes. Azt találta mondani, hogy tévedett Karácsonyt illetően, s ezért elnézést is kér. Ugyanis mai véleménye szerint Gyurcsány szellemesebb “forgatókönyvíró”, mint ő hitte, s igazából “Márki-Zay sokkal alkalmasabb Gyurcsány Ferenc bábszínházában főszereplőnek, mint a főpolgármester.”
Szóval ez a mai véleménye. Kis Gulyás, gondold át! Még ott az ötödik helyezett is. Biztos, hogy nem ő az igazi Gyurcsány-jelölt?
És beszéld ezt meg a másik “akadémiai jelölt”, poltikai elemző párttársaddal, Hollikkal, aki nem olyan régen – szintén kamerák előtt – jelentette ki, hogy Márki-Zay azért nem nyerheti meg az előválasztást, mert ő nem Gyurcsány embere.
Fiúk! Ti versenyt hirdettetek a “ki mond nagyobb hülyeséget kategóriában”?

Előzmény

Karácsony Gergely bejelentése: némi mérlegelés után, de jó szívvel jelentem be önöknek, hogy a miniszterelnök-jelölti kampányomat befejezem – Orbán sebtiben reagált!

Juszt

 

2 thoughts on “Juszt László nagyon sarkos véleménye

  • A fidesznél nem volt feltétel az ész,sőt káros,mert majd a gazdájuk megmondja,hogy mit tehetnek,mit gondolhatnak.A saját gondolat a fidesznél hátrány

  • A két baromagyú majom, de sajnos van belőlük több is a kormányban!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük