BanánköztársaságKiemelt hírek

Juszt László: Németh Szilárd olyan, amilyen, de az egész Honvédelmi Minisztériumban nincsen egy olyan ember, aki a magyar nyelvet legalább középfokon bírja?

Juszt László: a „parancsra tettem” szószerkezet gyakrabban fog elhangzani, mint a „de k&rva hideg van ebben a cellában”

Nem kifizetődő dolog felkerülni Juszt László célszemélyeinek listájára. Ha valaki beküzdi magát a névsorba, biztos lehet afelől, hogy az egykori televíziós mindig rajta tartja a szemét, és azonnal reagál, ahogy tette ezt most is.

“Jó, eddig is tudtuk, hogy Pacalos Németh Szilárd nem a legélesebb kés a fiókban.

Szellemi színvonala némi kívánnivalót hagy maga után. A magyar nyelvvel is folyamatos harcban áll, s rendre alulmarad. Most egy kicsit túllépett a saját határain is. Miután Szabó Tímea arról kérdezte írásban a honvédelmi minisztert:

igaz-e, hogy Orbán Viktor családjával együtt Rómába utazott egy, a honvédség tulajdonában álló repülőgéppel.

Pacalos Németh válaszolt:

“A hivatalos utak nyilvánosak, de a magánprogramok nem, vagyis nem válaszol arra, hogy miért Horvátországban vették fel őket honvédségi géppel.”

Te szerencsétlen!

A sok agyaddal most dobtad fel a főnököd. Mert ha nem érzékelted volna, ezzel közölted, – amit persze eddig is tudtunk – nem válaszolsz, mert a magánutak nem nyilvánosak!

Ha ehhez hozzátesszük, hogy ez nem is egy rögtönzött nyilatkozat volt, hanem egy írásos válasz, akkor azért felvetődik a kérdés:

az egész Honvédelmi Minisztériumban nincsen egy olyan ember, aki a magyar nyelvet legalább középfokon bírja?

Forrás

Háttér, ha valaki lemaradt volna…..

Családi vakáción lehetett az Orbán család Horvátországban, mielőtt Rómába utazott,

írta a hvg.hu egy fotó alapján, amit egy olvasójuk küldött. Augusztus 26-án küldött a 444-nek egy olvasó egy képet, amin Orbán Viktor, a felesége és a fia egy étteremben vacsoráznak Rómában,

ahova Orbán eredetileg munkaügyben utazott, hogy részt vegyen a katolikus törvényhozók éves találkozóján.

Később Orbán Balázs államtitkár azzal védte be a miniszterelnököt, hogy

a rendezvényre rendszerint a politikusok hozzátartozóit is meg szokták hívni.

A hvg.hu egyik olvasója viszont augusztus 21-én 17.05-kor fotózta le feltehetően Orbánt és az apját, Orbán Győzőt az adriai Vis szigetén.

Ha megírná véleményét, vagy megvitatna ezt-azt másokkal, esetleg kérdése lenne a cikkel kapcsolatban, Facebook oldalunkon megteheti!

Kapcsolódó

 

Nem kifizetődő dolog felkerülni Juszt László célszemélyeinek listájára. Ha valaki beküzdi magát a névsorba, biztos lehet afelől, hogy az egykori televíziós mindig rajta tartja a szemét, és azonnal reagál, ahogy tette ezt most is

Comments (1)

  1. Dr.Surányi Jenő

    Alig van mit hozzátenni, juszt se teszem! De azért ez a Rezsi Pacalos Szilárd nem semmi, még ha nem is penge, hogy Tompikát már ne is említsem. Csupa zseni, zsenink hátán!

Szólj hozzá!