Juszt célkeresztjében Orbán, újabb lövés a Fidesz felelőtlensége okán - Városi Kurír

Sorting by

×

Juszt célkeresztjében Orbán, újabb lövés a Fidesz felelőtlensége okán

Juszt László az egyik legkíméletlenebb, legpontosabban célzó Orbán-vadász, ezt bizonyítja legutóbbi rövid, célratörő és nagyon pontos találata is. Az újságíró évek óta, eltekintve a XIII. kerületi televízióban történő megjelenéseitől, a közösségi médián keresztül, családi magányából küldi megjegyzéseit.

Hirdetés

Dugják fel maguknak?

Az összes tagállam közül Magyarország jelezte egyedüliként, hogy nem szeretne részt venni a soron következő EU-s Pfizer-keretszerződésben.
Gulyás Gergely arra hivatkozott, hogy Magyarország 2022 végéig már több mint 10 millió vakcinát rendelt.

„Ha szükség van újraoltásra, akkor Magyarországon bőven rendelkezésre áll Keleti és Nyugati vakcina is.”

Mielőtt ezen – rajtunk – kezdtek spórolni!!! – írja Juszt.

Nem láttátok a rohamot a Pfizer-ért, miközben hiába reklámoztátok agyon a kínait, aminek 48 dollárral többért vettétek darabját?

Hiszen amíg a Pfizer/BioNTech vakcinája adagonként 14 dollárba, azaz 4100 forintba került, addig a kínai vakcina alapára 62 dollár, azaz több, mint 18 ezer forint volt.

Az pedig, hogy majd lesz egy magyar oltóanyag gyár is,… azt ma ki tudja megmondani, hogy mikor, mennyit és mit fog előállítani?

Emlékeztessek a szintén Kínából vásárolt, a sátoraljaújhelyi börtönben felállított maszkgyártó gépre, amiről azt meséltétek, hogy havi 2,8 millió egyszer használatos maszk gyártására képes? Tavaly augusztusban 297 ezret, szeptemberben már csak 4.623 darabot tudtak vele készíteni.

Ez a szokásos hátborzongató fidesz-felelőtlenség, ami minimum 30.000 magyar halálát okozta

– fejeződik be a bejegyzés.

Kapcsolódó

 

Juszt

 

Hirdetés
átver

Egy hozzászólás itt: “Juszt célkeresztjében Orbán, újabb lövés a Fidesz felelőtlensége okán

  • 2021.05.21 - 08:55
    Közvetlen hivatkozás

    Teljesen igaza van, ez a rablóbanda élen az elmebeteg magát istennek képzelő kis törpe cigánnyal, azt hiszik mindenki hülye, a vakcina dolog, minden csak nem a nép életéért folyik csak a politikai hatalomért, de ez a szekta nem fogja elérni a célját csak IQ nullák követik , és ezek voltak Gyurcsány kijelentésén megbotránkozva és hirdetik is nap mint nap ” loptunk reggel , délben stb..” de ez a mocskos fidesz banda immár 11 éve hazudik és lop folyamatosan, rohadék hazaáruló söpredék !!!

    Válasz

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.