Djangó elszabadult

A Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság Autópálya Alosztály járőrei a Nemzeti Adó- és Vámhivatal munkatársaival közös ellenőrzést tartottak 2018. március 5-én Hegyeshalomban, az 1-es számú közúti határátlépési pont közelében. A razzia nem várt eredményt hozott.

Kábítószerfogás Hegyeshalomnál

Szolgálatuk közben a rendőrök 15 óra 45 perckor éppen egy autó vezetőjét ellenőrizték, a  pénzügyőrök pedig az autót Djangóval, a Nemzeti Adó- és Vámhivatal szolgálati kutyájával . Ennek során a kutya a gépkocsi műszerfalánál kábítószert jelzett. A rendőrök és a pénzügyőrök ezután a jármű tételes átvizsgálásakor – 100 darab kábítószergyanús tablettát, 200 gramm port és 200 gramm kábítószergyanús növényi származékot – találtak.

A járőrök a 45 éves sofőrt elfogták és a Mosonmagyaróvári Rendőrkapitányságra előállították, ahol kábítószer birtoklása bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt – őrizetbe vétele mellett – gyanúsítottként kihallgatták. A gyanúsított lakásán tartott házkutatáskor a rendőrök a ház hátsó udvarán lévő pincében további 92 tő kábítószergyanús növényt, valamint a termesztéshez szükséges eszközöket foglaltak le.

Az elmúlt 24 órában a rendőrök

32 személyi sérüléses közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek, melyből 9 súlyos és 23 könnyű sérüléssel végződött.

A szolgálatot ellátó állomány összesen 151 személyt fogott el, közülük 47 főt az ellenük érvényben lévő körözés alapján, 81 főt bűncselekmény elkövetésén értek tetten. 274 személyt állítottak elő, köztük 149 főt bűncselekmény elkövetésének gyanúja miatt és további 6 személyt ittas vezetés gyanúja miatt. Biztonsági intézkedést 122 esetben foganatosítottak.

(Forrás: police.hu)

Kapcsolódó

Családvédelem(?!?) helyett családok zaklatása, az újabb eset

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük