Sorting by

×

Kábítószerdíler határrendész nő

Kábítószerdíler határrendész, a Debreceni Regionális Nyomozó Ügyészség egy határrendész ellen, indított nyomozást akinek az autójában kábítószernek minősülő anyagot találtak – közölte a Központi Nyomozó Főügyészség pénteken az MTI-vel.

Gyanús anyag az autóban

A közlemény szerint szerdán Szabolcs-Szatmár-Bereg megyében közlekedésrendészeti intézkedés alá vontak egy szolgálaton kívüli határrendészt, akinek a kocsijában azután gyanús anyagot találtak.
A rendőrök visszatartották a 37 éves nőt addig, amíg a helyszínre érkezett a Debreceni Regionális Nyomozó Ügyészség ügyésze, aki a megyei rendőr-főkapitányság szemlebizottságának közreműködésével megmotozta a határrendészt, és átkutatta a gépkocsit, majd a nő tartózkodási helyét.
A házkutatás során mérleget és nejlonzacskókban, valamint fűszerőrlőben kiporciózott fehér, kristályos anyagot találtak, amely a gyorsteszt szerint metadon tartalmú, ez pedig kábítószernek minősül.
Az ügyészség a határrendészt gyanúsítottként hallgatta ki és elrendelte az őrizetét. A gyanúsított a beismerő vallomása szerint a legalább 71,8 gramm kábítószert értékesíteni kívánta.
A Debreceni Regionális Nyomozó Ügyészség indítványozta a nő letartóztatását.

<<FRISS HÍREINK!>>

Hasonló

kábítószerdíler

átver

Egy hozzászólás itt: “Kábítószerdíler határrendész nő

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.