Én még emlékszem, amikor kiderült, Semjén plagizálta a dolgozatát. És fejemben van a levadászott jámbor szarvasa, a peckes vonulása fehér lovon, a zagyva boltzára, a hajléktalanok elleni irgalmatlansága, az asszonyverőkkel való cinkossága.

Nem sorolom,

mert hosszú lenne felsorolni ennek az egyénnek és bandájának a kártékony és romboló tetteit.

- Hirdetés -

Nem érdekelne, hogy eszementek és álkeresztények.

Szarnék arra, mit beszél Semjén, ha nem a haza terhére pusztítana, ha cimboráival együtt nem csúfolná meg a jogot, a nemzetet, a magyar kultúrát.

Semjén és társai nem viselik el a gondolkodókat

Nekik szolgák és kiskorúsított nép kell.

Alattvalók, akik bólogatnak, és marakodnak a koncokért. Olyanok, akiket ostorcsapásokkal tudnak móresre tanítani, akiket fortélyos félelemmel akarnak igazgatni.

  • A semjének nem tudják mi a köz szolgálata tisztességgel, becsülettel.
  • A semjének a tudást is csak csórni tudják.
  • A semjéneknek a saját gőgjük és zsebük a legfontosabb.

Uborkafára kapaszkodott senkiháziak, akik ma 20 ezer kulturális szférában dolgozó életét roppantották meg gátlástalanul, és további ezreket aláztak meg, mert elvették tőlük a jogot, hogy szabadon döntsenek a nemükről.

  • A semjének bárhogy magyarázhatják a törvényeiket, hamis és hazug lesz minden szavuk, mert hiányzik belőlük az ember és az emberiesség.
  • A semjének embertelenek.

koronavírus

1 hozzászólás

  1. Embertelenkeresztény. No de miért tűrik ezt a keresztény “egyházak”? Csak nem közösséget vállalnak vele? A pénz/hatalom minden?

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét