Kaleta gate —  hogy ne csak a kánikulától üssön meg a guta

Borkai Zsolt kurvázós botránya után kevesen számítottak egy Kaleta Gábor néven futó pedofil ügyre. Pedig a NER rendszerébe ezek mind be vannak kódolva.

Lesz itt még csillaghullás, bőségesen

A mechanizmus lényege, hogy ha valaki keresztényi esküt tesz a NER-re, az jó eséllyel onnantól kezdve bármit megtehet, mert a rendszer fontos részévé válik. Egy hazug rendszernek persze miért is lenne gondja a hazug tagjai miatt, legfeljebb csak akkor, ha a hazugság feketén-fehéren kiderül. Ám akkor se nagyon….

Az “elkötelezett” jobboldali sajtó most azt próbálja kimutatni, hogy Kaleta Gábor tulajdonképpen a ballib kormányok kreálmánya, miközben az illető karrierje az Orbán-kormányok idején indult be, a leghevesebb keresztényi nyelvcsapások közepette.

Ha hagynám eluralkodni magamon a cinizmust, akár azt is mondhatnám, hogy Kaleta “mentségére” legyen mondva, a tízparancsolat is csak a felebarátaink feleségei vonatkozásában tartalmaz tiltásokat. A gyerekekkel kapcsolatban nem. S minthogy a hírek szerint Kaleta, ugyan kriptavalutákban, de fizetett a 19 ezer, gyermekek megerőszakolását mutató fotókért, így a lopás elleni tételnek is eleget tett. Szóval, keresztényileg nincs itt semmi baj.

Fennakadt a csalihálón

A világi bíróságoknak viszont van dolguk az üggyel. A lebukások soha nem kezdődnek jól, így esetünkben sem. Amerikaiak vezettek egy fedett hajtóvadászatot egy pedofil banda ellen, s Kaleta ebbe a nemzetközi felderítő hálóba akadt bele.

Most azt ne firtassuk, hogy egy nemzetközi nyomozócsoport miként férhet hozzá egy szupervédett nagyköveti számítógép tartalmához! Azt se, hogy Kaleta Gábort a magyar kormány miért menekítette ki titokban és közpénzen Peruból! Meg azt se, hogy a bíróság miért hozott egy pillekönnyű ítéletet egy olyan emberrel szemben, aki 19 ezer gyermek szenvedésén gyönyörködődött!

“Várom” viszont a napot, amikor Semjén Zsolt majd  ezt az esetet is beszámítja az általa oly gyakran panaszolt keresztényüldözési statisztikákba. Mert ez a rendszerlogika parancsa. Ugyenez akadályozza, hogy a katolikus egyházban hemzsegő pedofil papokat pellengérre lehessen állítani. És azt, hogy végre nyíltan beszéljünk arról, hogy aligha akad olyan (fiatal) felnőtt, aki ne tudna beszámolni őt ért gyermekkori szexuális abúzusról, zömmel családon belül, de mindenképpen az ő mintaképeik részéről.

(Minden a Kaleta ügyről)

Kaleta, napi eltávozás és színestévé nélkül

Természetesen a börtönben szeretném tudni Kalota Gábort. Napi eltávozás és színestévé nélkül. Ám azt is nagyon szeretném, ha mellette ülne az a sok rohadék, aki most szerecsenmosdatásban utazik, s úgy csinál, mintha csak ez az egyetlen kirívó ügy létezne.

Ne tévedjünk! Ami zajlik a meghitt otthonok sötét sarkaiban, vagy a raktárak, irodák hátsó traktusaiban, no meg “korszerűen” a net közbejöttével, az tényleg vérlázító, bár a hatalmas számok miatt inkább széleskörű szemforgatásról kellene beszéljünk!

Ha öt percre miniszterelnök lennék, egészen biztosan csak egyetlen ügyet rendeznék el, éspedig jelen témánkat, azaz hogy gyorsított ütemben lehessen sittre vágni azokat, aki testi és szellemi védekezésre képtelen gyermekekkel szórakoznak. Akkor is, ha százezreket kell bebörtönözni. És akkor még az ugyanoda való rasszistákról egy szót sem szóltam.

Illetve, de!

kaleta

 

 

A Banánköztársaság rovatban megjelenő írások nem minden esetben képviselik portálunk véleményét.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük