Sorting by

×

Kálmán Olga: a fenyegető nem áll le! – Újabb 2 gyűlölet-levéllel „örvendeztetette” meg a politikust

Kálmán Olga nagyon a bögyében lehet kéretlen követőjének, aki napok óta bombázza a politikust minősíthetetlen stílusban megfogalmazott bejegyzéseivel. Hiába, no: az elvetett gyűlöletmag termő talajra hullott és most szárba szökken.

Nem áll le a fenyegető!

“Annyira nem, hogy miközben tegnap a rendőrségen a feljelentésemet szövegeztük, újabb 2 fenyegető levéllel „örvendeztetett” meg. Pont akkor, amikor a nyomozóval ültem szemben. Természetesen ezeket is azonnal csatoltuk a feljelentéshez”

-számolt be a fejleményekről közösségi oldalán Kálmán Olga.

“Nem jó ez így, nagyon nem!

Sokszor beszéltem már arról, hogy a folyamatos gyűlöletpolitika nem tud mást, csak újabb és újabb gyűlöletet szülni. Gondoljunk bele, hogyan éljük a mindennapjainkat hosszú évek óta? Ki mindenkit „kellett” már megvetni, utálni? Ellenségnek vagy csalónak lettek kiáltva

 • a korkedvezményes nyugdíjat törvényesen igénybe vevők,
 • a rokkantnyugdíjasok,
 • a végkielégítést kapó közszférában dolgozók,
 • a filozófusok
 • a tanítás szabadságáért küzdő pedagógusok, diákok,
 • a kisegyházak
 • a segélyért folyamodók,
 • a civilek,
 • a „Soros-bérencek”,
 • a liberálisok,
 • a szivárvány családok
 • a menekültek,
 • Brüsszel,
 • az egész magyar ellenzék, mindenki, aki nem vallja magát fideszesnek.

Biztos, hogy sokakat kihagytam a felsorolásból, mert már követni is nehéz,

hogy évek óta, közpénzt nem sajnálva, hány ellenséget állított elénk a kormány óriásplakáton, vagy a médiabirodalmán keresztül napi szinten sulykolva. Van még olyan társadalmi csoport, amelynek tagjai nem lettek ellenségnek kikiáltva? Mi a cél? Az, hogy lehetőleg mindenki utáljon mindenkit? Magyar a magyart? Magyar a nem magyart? Ettől lesz boldog és erős a nemzet?

Hát, nem! Nagyon nem!

A családomat és engem most azért fenyeget valaki életveszélyesen, mert ellenzéki politikus vagyok. Nem érvel, nem fogalmaz meg más véleményt, hanem legszívesebben megölne. Őszintén sajnálom, hogy ide jutottunk és őszintén bízom benne, hogy együtt, okosan ezen a rossz emlékű időszakon is túl leszünk!
(A kifotózott szövegrészletek a fenyegető leveléből származnak)”

 

kálmán

átver

5 hozzászólás

 • 2021.05.05 - 08:55
  Közvetlen hivatkozás

  Hogy mi a cél? Ezt most komolyan kérdezi? Oszd meg és uralkodj, természetesen! Remélem, megbüntetik a zaklatóját, de én a helyében a rendőrségi feljelentésen kívül polgári, kártérítési pert is indítanék, erre is biztos van lehetőség. Kivéve, persze, ha kiderül, hogy a zaklatója elmebeteg.

  Válasz
 • 2021.05.05 - 09:27
  Közvetlen hivatkozás

  Gabó! Az, hogy valaki elmebeteg nem lehetne felmenteni, mert ez elmegyógyintézeteket bezárták és amikor a hatóság majd széttárja a kezét és annyit mond, hogy: – Sajnos, nem teljesen beszámítható és nem tudunk mit tenni ellene. Elmegy és megvalósítja mondatainak azt a részét ami gyilkolásra utal, kiírtja Olga családját, na akkor hogyan is lesz a mint is lesz???? Akkor is az ejnye-bejnyénél megáll a hatóság, mert addigra feltornázta magát a teljesen beszámíthatatlanok közé. Gyurcsány Ferenc idejében lettek bezárva az elmegyógyintézetek és lettek szélnek eresztve a bent elhelyezettek, ápoltak. Beérett ez is, mint minden tévesen hozott intézkedések általában. Palackból a szellemet kieresztették és visszazárni már nem lehet, mert a gonosz nem megy vissza csak úgy. Van gond elég. Remélem elrendezik ennek az agresszív lénynek a sorsát.
  Eljutottunk idáig a jelenlegi kormányunk gyűlöletpolitikája rendesen beérett.
  Kálmán Olgát rettenetesen sajnálom, mert egy jó képességű, okos, intelligens ember nem ezt érdemelte, érdemli.

  Válasz
 • 2021.05.05 - 12:16
  Közvetlen hivatkozás

  Fidesz primitiv kővetőitől várni mást:?,,OV aki ezt tüzeli, de maga kürülveszi magát őrőkkel mert úgy fél az az elmebeteg hitler fajzat..

  Válasz
 • 2021.05.05 - 13:48
  Közvetlen hivatkozás

  Sárkány Éva, igaza van, nagy hiba volt az OPNI bezárása 2007-ben, de még nagyobb, hogy nem nyitották újra, és most valami alapítványi iskolát akarnak csinálni belőle, gondolom, a felújításán megint bizonyos körök gazdagodnak.
  14 év nem volt elég az orbánistáknak, hogy orvosolják ezt a problémát. /Vagy hogy visszaadják a 13. havi nyugdíjat, amit egyébként emlékeim szerint Bajnai vett el, a világválság kezelésekor, és – amiről ritkán esik szó – Medgyessy vezetett be, és csak most, a választások küszöbén csorgatják, csöpögtetik vissza./Egyébként nem feltételeztem komolyan, hogy a kommentelő elmebeteg, bár az is lehetséges, de nem tartom valószínűnek.

  Válasz
 • Visszajelzés: Elfogták Kálmán Olga zaklatóját, aki családja kiirtásával és fej levágással fenyegette - Városi Kurír

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.