Kálmán Olga az előző sejtelmes bejelentése után egyértelműsítette, hogy nem fakanállal a kezében, csupán háziasszony minőségében képzeli a további életét. Teszi, amihez ért!


A virtuális tér

A műsorvezető-szerkesztő hivatalos facebook oldalán egyértelműsítette, hogy továbbra is marad a hírek világában:

“Két kép a közelmúltból.

Ez persze nem jelenti azt, hogy mostantól sorozatot kezdek, és azon fogok nosztalgiázni, hogy kivel beszélgettem az elmúlt évtizedekben a nagy nyilvánosság előtt.

Ami miatt ez a két fotó most még is idekívánkozik egy új lehetőség, egy új tér, a virtuális terem kezdetére, az sokkal több az emlékezésnél.

Február 26.-án, egy nappal a hódmezővásárhelyi időközi választás után Márki-Zay Péterrel arról beszélgettünk, hogy ez a nap most valaminek a kezdete. Az augusztus 1.-ei kép pedig már valaminek a lezárása lett. (2018. augusztus 1. Márki-Zay Péter: ” A Hír TV-nél történt jelentős átalakulások miatt a ma esti 7 órás szereplés elmarad.” )

És, hogy ez a két fotó itt, ezen a felületen jelenik meg, az azért még is csak azt jelenti, egy valamit biztos, hogy nem lehet lezárni: a nyilvánosságot.”

Mint emlékezetes, Kálmán Olga az elsők között volt, akiknek útilaput kötöttek a talpára, amikor einstandolták munkahelyét, a HÍr TV-t.

Kálmán Olga sejtelmesen utal valamire

Legfrissebb!!!! Kálmán Olgának kívül tágasabb

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét