Kálmán Olga: ami elkophatott, az el is kopott!

Ahogy berobbant a főpolgármesteri előválasztás hajrájában, úgy tűnt el a nyilvánosság elől az eredményhirdetést követően a népszerű műsorvezető, Kálmán Olga. Találgatásokban nem volt hiány, de most kiderült az igazság.

“Ami elkophatott, az el is kopott…”

Kálmán Olga Facebook-oldalán június 26-a óta nem jelent meg újabb poszt, a műsorvezető azokra a kérdésekre sem válaszolt eddig, amelyekben követői tudakolják, mi lett vele, mivel tölti az idejét.

Sokadik ortopédiai műtétje volt az oka annak, hogy Kálmán Olga nem szerepelt az utóbbi időben a nyilvánosságban

– értesült a 24.hu, amit a műsorvezető megerősített. Régóta húzódó mozgásszervi problémáján az előválasztási kampány nem segített. A sok utazás, a napi 10-12 óra járkálás a kampányhelyszíneken végérvényesen feltette az i-re a pontot.

A portál kérdésére a műsorvezető elmondta, örülne, ha mihamarabb valamilyen formában bekapcsolódhatna az önkormányzati választási kampányba.

Sok találgatás, pletyka

szólt arról, hogy ebből eddig az előválasztási veresége, vagy más egyéb ok miatti sértődése miatt választotta az önkéntes “száműzetést”, ám ezt válaszában határozottan cáfolta, egyúttal megjegyezte:

A rosszindulatú feltételezésekkel nem tudok mit kezdeni. A valós indokra azt hiszem a két mankómnál nincs erősebb bizonyíték.

megosztás

Mátrai Anna

További cikkek olvasása a szerzőtől, a nevére kattintva.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük