„A családom, a gyerekeim életével senki nem szórakozhat” – Kálmán Olga besokallt és feljelentett - Városi Kurír

Sorting by

×

„A családom, a gyerekeim életével senki nem szórakozhat” – Kálmán Olga besokallt és feljelentett

Kálmán Olgát privát üzenetben többször is halálosan megfenyegették, amiért kifejtette markáns véleményét a magyar kormányról. A politikusnő azonban nem hagyta annyiban a dolgot: egy, az oldalára feltöltött videóban jelezte, hogy feljelentést tett az ügyben a rendőrségen.

Hirdetés

Kedd délelőtt….

Kálmán Olga közösségi oldalán félelmetes dolgot tudatott, megfenyegették őt és a családját is. A kiváltó ok: nem ért egyet Orbán Viktorral!

“FENYEGETNEK. FEJLEVÁGÁSSAL, A CSALÁDOM KIIRTÁSÁVAL, FELGYÚJTÁSSAL.
Mert -ahogy fogalmaz a fenyegető- „így beszéltem a drága miniszterelnökről”. Sajnálom, mérhetetlenül sajnálom a hölgyet, …Józsefnét Győrből. Tényleg úgy tudja, hogy nálunk haltak meg a legkevesebben covidban?

És tényleg azt gondolja, hogy az igazság kimondása fejlevágást és családirtást érdemel? Na, ennek a mérhetetlen gyűlölködésnek kell véget vetni 2022-ben! Ez az ország többet érdemel!”

Kedd délután….

Nem sokkal ezután Kálmán Olga egy újabb bejegyzéssel jelentkezett a Facebook-on: a feltöltött videóban elmondta, hogy a mai napon megtette a szükséges lépéseket.

“Többször elmondtam már, hogy ami ma Magyarországon a közállapotokat jellemzi, az nem jó, az nem maradhat így. Az az utálkozás, másik gyűlölete, ami szinte már általánossá vált, az egész egyszerűen megmérgezi a lelkeket, megmérgezi a társadalmat. Ez nem maradhat így”

– kezdte a videóban, majd hozzátette:

az üzenetek miatt elment a II. kerületi Rendőrkapitányságra, hogy feljelentést tegyen.

“Velem lehet szórakozni, sok mindent kibírok.

Na de a családom, a gyerekeim életével senki nem szórakozhat és senki nem játszhat. Őket nem fogom hagyni”

Indulatkezelési problémák

Úgy tűnik, a pandémia miatti bezárás és Orbán és társai uszító szövegei megtették hatásukat:

 

kálmán

 

Hirdetés
átver

5 hozzászólás

 • 2021.05.04 - 18:49
  Közvetlen hivatkozás

  Ez IS a kormány 11 éve tartó gyűlölet-politikájának az eredménye. Bár én azt hiszem, hogy az ilyen név nélkül fröcsögő patkányok gyávák ahhoz, hogy kilépjenek a sötétségből, és face to face kiálljanak. Ezek csak szánalmas trollok, még az is lehet, hogy épp a fidesz fizeti őket. Kubatov ilyen csaholó kutyákat toborzott. Ki tudja? Magától talán senki nem ennyire debil

  Válasz
 • 2021.05.04 - 18:52
  Közvetlen hivatkozás

  Sajnos nagyon sok primitív ember hisz még orbánnak. Győri létemre szégyellem, hogy itt lakik olyan aki ennyire tudatlan. Nem kell mindenkinek szeretni azt aki tönkre teszi az országunkat, kedves győri nő!

  Válasz
 • 2021.05.05 - 06:32
  Közvetlen hivatkozás

  Általában ritkán olvasok kommenteket, felzaklat az a gyűlölet, ami belőlük árad. Ha rajtam múlna, betiltanám őket. A trollok hergelik a másik oldalt, nem is gondolva arra /vagy csak nem érdekli őket/, hogy mennyi fájdalmat okoznak embertársaiknak. A szavak sebeznek. És meggyőződésem, hogy visszaütnek. Egyesek talán jó mókának tartják, hogy durván lemarnak másokat, mert infantilis vagy szociopata, esetleg pszichopata személyiségek, vagy mert megfizetik őket. De a leírt szó megmarad. A gyűlöletbeszéd ma már büntethető, tudomásom szerint. És örülnék, ha többen tennének hasonló esetekben feljelentést – majd 22-ben. Amikor lesz esély a kivizsgálásra, stb.

  Válasz
 • Visszajelzés: Kálmán Olga: a fenyegető nem áll le! - Újabb 2 gyűlölet-levéllel „örvendeztetette” meg a politikust - Városi Kurír

 • Visszajelzés: Biztosan nem fogok börtönbe menni Kálmán Olga miatt - Megszólalt a fenyegető! - Városi Kurír

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.