Kálmán Olga volt az első áldozata a Hír TV NEResítésének. Eddig tartotta a szerződésben vállalt kötelezettségét, nem beszélt a történtekről. Ma azonban lejárt a “csendrendelet”, így elárult ezt-azt.

Folytatja!

Az RTL Klub reggeli adásának vendége volt a tv-s, aki remek formában van, kicsit olyan érzése van az embernek, mint amikor egy szakítást követően jön a smink, fodrász, új ruha és kezdődhet az újragondolt folytatás.

- Hirdetés -

“A szakításig eltelt másfél-két hónap sokkal nehezebb volt…Véletlenül sem akarok poénkodni, de komolyan úgy éreztem magam, mint a karmester a Titanicon…”

Azt nem kérdezte meg egyik műsorvezető és a vendégek sem, hogy miért nem állt fel, ha ennyire rosszul érezte magát.

“Annyira friss még a dolog. Nem estem kétségbe, ettől függetlenül lehet, hogy lesz ilyen időszak… nincsenek elvonási tüneteim, ha valaki 25 éven keresztül mutatja magát színpadon, képernyőn minden este… és nekem amióta Marci fiúnk megvan adatott meg az, hogy heti 4, illetve 5 napot dolgozzak. Előtte mindig heti 7-et. …”

Megtudhattuk, hogy a közösségi oldala baromi népszerű, követőből cirka 20.000-et tudott összeszedni, de posztjait százezrek látták.

Hogy mihez kezd most, arról annyit mondott:

„Az augusztus a letisztulás ideje, én azért a politikától nyilván nem tudok elszakadni. Hogy ezt most milyen formában, a digitális térben, televízióstúdióban, az majd dőljön el úgy szeptembertől.”

Az is kiderült a beszélgetésből, hogy bár Olgát elküldték, a férje, aki rendező – és szintén a Hír Tv munkatársa – maradt a csatornánál.

Sok mindenről beszélt még az ex műsorvezető, ha kíváncsi kattintson a videóra és  …..

 

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét