Kálmán Olga megoldja Budapest egészségügyi anomáliáját!? Jelszava: 5,15, 25….

Kálmán Olga, a DK által támogatott főpolgármester-jelölt az ATV-ben, volt műsorában, az Egyenes beszédben éppen most adott előleget a szerdán bemutatásra kerülő programcsomagjából. A legfontosabb kérdésnek a lakosokkal történt trécselés alapján az egészségügy problémáját látja. Laptopján megírta 9 fő programpontból álló mondandóját, amiből ízelítőt adott.

5, 15, 25

  • 5: Öt perc alatt kell tudjon minden budapesti lakos időpontot foglalni bármely rendelőintézetben, kórházban a szükséges vizsgálatokra, kezelésekre.
  • 15: Tizenöt perc alatt kell tudnia elérni minden budapestinek, bárhol lakik is a városban egy ügyeletes gyógyszertárat.
  • 25: Huszonöt perc alatt kell egy diszpécserszolgálaton keresztül szakorvosi segítséget kapni rosszullét esetén 0-24-ben a tünetekre, ezzel is csökkentve a mentől és egyéb egészségügyi szolgálatok túlterheltségét. Ez azt jelenti, hogy az orvos-diszpécser a tüneteket meghallgatva a jó tanácstól az esetleges mentő küldésén át a szakemberhez irányításig elvégzi a megfelelő szolgáltatás nyújtását.

A fenti három pont Kálmán Olga szerint nagyon kevés pénzből, sok odafigyeléssel, szervezéssel, emberséggel megoldható.

Programja többi elemét részletesen szerdán mutatja be az a jelölt.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Pin It on Pinterest