Sorting by

×

Kalocsa polgármestere: ugye milyen jó, hogy nem ellenzéki város vagyunk!

Csak nem arra céloz a közszolga egy  egy különösen ízléstelen posztjában, hogy Kalocsa városának egyetlen érdeme, amit a kormány igen kézzelfogható módon kifejezésre is juttatott az, hogy nem ellenzéki vezetést választott? Ezt az összes helyi helyett is méltánytalannak gondolom. Biztos van ott más, valóban figyelemre méltó is!

Kalocsa polgármestere kicsit túltolta….

Filvig Géza irodájából jelenti városa népének, hogy az önkormányzat extra kormányzati juttatásban részesült, ami ugye manapság, amikor például Budapest ennek pont az ellenkezőjét éli meg, nem kis dolog. Itt álljunk meg egy szóra: a kormánynak nincs pénze,

Amit osztogat az az Ön befizetett adójából és az unió többi lakosától levont járulékokból származik. Fent nevezett csupán szétosztja. Van, ahol így, másutt pedig úgy.

Minderről Filvig….

“Kedves kalocsaiak! Ez a jó hírek hete! Kedden örömmel jelentettem be, hogy

Kalocsa Város Önkormányzata 138 millió forint egyedi kormánytámogatást kapott az óvodaépítésre.

Most pedig arról szeretném tájékoztatni Önöket, hogy

az önkormányzatunk további 50,5 millió forint támogatást kapott a kormánytól.

A 305/2020. (VI.30.) Kormányrendelet, illetve kincstári elektronikus rendszer adatai alapján Kalocsa Város Önkormányzata 50 478 199 Ft összegű kiegészítő támogatásban részesült.

2020. évben

a kötelező béremelések miatt a települési önkormányzatok által biztosított egyes közszolgáltatásokat érintő bérintézkedések kiadásainak támogatásáról a központi költségvetés kiegészítő támogatást biztosított a települési önkormányzatok számára a minimálbér és a garantált bérminimum 2020. január 1-jétől történő emelésének kompenzálásaként.

Köszönöm a kormányzati támogatást! Ugye milyen jó, hogy nem ellenzéki város vagyunk!”

Mert azesetben…?

Ezzel azt akarta jelezni a megválasztott városfi, hogy az ellenzéki városoknak coki? És, ha így van, az neki, mint felelős (?) várospolitikusnak tetszik és rendben van?

szegeden

átver

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.