Kaltenbach Jenő: Milyen ország?

Milyen ország az, amelyik bűnrészessé válik Európa legszörnyűbb népirtásában, majd ártatlannak, magát is áldozatnak nyilvánítja?

Milyen ország az,

amelyben egy kisfiú csak úgy ússza meg a halált, hogy elmenekül innen? Aztán szorgalmával és tehetségével távol a hazától sikeres, nagyon gazdag lesz. Gazdagságát nem a saját luxusára költi, nem is arra, hogy bosszút álljon e vele kegyetlenül bánó egykori hazáján. Ellenkezőleg. Milliárdokkal segíti, támogatja azokat, akikről azt hiszi, hogy népüket felvirágoztatni akarják.

Ők azonban a kapott segítséget aljas módon csak arra használják, hogy megkaparintsák a hatalmat. Miután ez sikerül nekik, fő ellenségüknek az időközben aggastyán, egykori jótevőjüket kiáltják ki, a néptől ellopott pénzt ellene folytatott kampányra és saját luxusukra fordítják.

Soros veszélyes terve: nem lop, hanem ad!

Milyen ország az,

amely ezeket a közönséges bűnözőket nemcsak támogatja, hanem egy részük ostoba módon még imádja is, az ország megmentőinek tartja?

Milyen ország az,

amelynek bűnöző vezetői előbb bekönyörgik magukat az elit klubba, majd zsebre teszik az onnan jövő haszon egy részét egy másikat meg, saját fészkükbe piszkítva verik el?

Milyen ország az,

amely nem tud különbséget tenni barát és ellenség között, amely bűnös vezetőinek készséggel elhiszi, hogy a barát az ellenség és fordítva?

Milyen ország az,

amely nem tud különbséget tenni a hazáért aggódó, és a vesztét okozó polgárai között, utóbbiak helyett előbbieket tartva hazaárulónak?

Milyen ország az,

ahol a tisztességesek, bár többségben vannak, mégis a tisztességtelen kisebbség uralkodik felettük?

Forrás

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük