Kamu és a pártok 0 455

Kamu és a pártok
A kamu a magyar nyelvben szlengként annyit jelent, hogy hazugság, álcázás, megtévesztés, takargat, leplez, palástól. Na kérem ez az összes kamupártra ráillik. Hazugsággal, megtévesztéssel lopják el az állam azaz a mi pénzünket.

Ehhez a Fidesz szívesen és nagyvonalúan asszisztál is.

Hiszen nem kevés pénzzel támogatja a kamupártokat. Ha sikeresek és 1 %-t el tudnak érni a választáson mondjuk egy ismert arccal -mert másképpen esélytelenek a szavazatok megszerzésére – de lássuk be nem is ez a céljuk hanem, hogy bomlasszanak és főleg 1 % elérése után 4 évig élvezzék a gondtalanul a több százmillió forint állami támogatást. Elszámolniuk nem kell. Hiszen az ügyészség szerint nem bűncselekmény ennek a hatalmas összegnek a zsebre tétele. NAV tehetetlen hiszen a törvény szerint behajthatatlan pénzt már eleve gátolja az ügyészség véleménye. Meg egyébként is ha valakinek nincs semmi a nevén, nincs jövedelme mert ugye a felvett állami támogatás az nem jövedelem akkor nincs mit lefoglalni és visszajuttatni az államkincstárnak.

Jól ki van ez kérem találva!

Családok indulnak egymás “ellen” a szavazatokért. Ennél ügyesebben munka nélkül ma Magyarországon csak politikusok jutnak pénzhez. Igaz Ők az EU-s milliárdokat nyúlják le nemes egyszerűséggel és büntetlenül. Mi pedig kapkodjuk majd a fejünket miért is lesz több méter hosszú a szavazólap.

Kik és milyen hátsó és alantas szándékkal lopják a pénzünket?

Mert nevük és elérhetőségük az nagy részüknek nincs. Én úgy tudtam ha valaki vagy valakik bűncselekmény elkövetésében segédkeznek akkor Ők is bűntársak. Tessék szíves megmondani nekem a tudatlan öregasszonynak azok akik felveszik Őket a szavazólistára azoknak nincs felelősségük? Ők nem bűntársak? Tőlük miért is nem lehet számon kérni milyen neve nincs, programja és tagsága nincs “pártokat” is javasolnak, hogy a szavazólapokra felkerüljenek? Nekik nincs büntetőjogi felelősségük? Azért a sok kamupárt között találtam egyet akik “tisztességesek” KÖSSZ-t. Nem cinikus csak éppen megköszönik a pénzt amit ugye kapnak.
Mikor nézed végig a szavazólapot és odateszed azt az X-t gondoljon mindenki arra is, hogy ezek a milliók és milliárdok honnan is hiányoznak és kik adtak lehetőséget arra, hogy csaljanak, becsapjanak, elvegyék még azt a keveset is ami maradt.
Április 8-n döntsél szavazzál arra a pártra, akik érzésed szerint nem fognak becsapni és meglopni, átverni.
Vendégszerző: Rosta Ágnes

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

7 − kettő =

Most Popular Topics

Editor Picks

Megosztás