Kapcsolat-guru horoszkóp 5 csillagjegynek, akik extrém nehezen oldódnak fel a párkapcsolatukban - Téged is érint? - Városi Kurír

Sorting by

×

Kapcsolat-guru horoszkóp 5 csillagjegynek, akik extrém nehezen oldódnak fel a párkapcsolatukban – Téged is érint?

Rengeteg mindentől függ, mennyire gyorsan és könnyen oldódsz fel társaságban, vagy éppen a párkapcsolatodban. Az otthon látott példákon túl számít a korábbi tapasztalatod, és persze a vérmérsékleted, élethelyzeted is. De gondoltál már arra, hogy a csillagjegyed is befolyásolhatja ezt a fontos helyzetet?

Hirdetés

Szűz

A Szüzek híresek arról, hogy tartózkodóan viselkednek, és meglehetősen távolságtartók. Na, nem azért, mert nem barátságosak, vagy éppen kedvesek, hanem mert nagyon szerények. Ugyanez a szerénység a legtöbb esetben kifejezetten vonzó a másik nem számára, a szüzek nem eljátsszák ezt a szerepet, hanem valójában ilyenek. Emiatt azonban akkor is nagyon nehezen oldódnak fel, ha valóban szerelmesek. Kicsit olyanok, mintha nem tudnák, hogyan kellene ezt az egészet kommunikálni. Bár nagyon jól alkalmazkodnak és odaadó, szerethető partnerek, akik igénylik a lelki melegséget, alig-alig akad olyan ember, akinek sikerülne felébresztenie egy szűzben a szenvedélyt.

…vasárnapra virradva….

Mielőtt még önmagát reklámozná és azt, hogy képes bármilyen feladattal megbirkózni, jusson eszébe, kedves Szűz, hogy végül a legteherbíróbb öszvérnek kell egy karavánban is vinnie a legnehezebb súlyt. Csűrje-csavarja bölcsen a szavakat, akkor egyensúlyba lesz ma a teher és a jutalom!

Mérleg

A Mérlegek ugyan sokkal könnyebben boldogulnak a párkapcsolataikkal, mint a szűz jegyűek, esetükben sem indul túlságosan gördülékenyen a legtöbb kapcsolat. Ennek oka az állandó harmónia imádatukban, kiegyensúlyozottságra való törekvésükben keresendő. Továbbá szerepet játszik az is, hogy szeretik a fokozatosságot, tehát elvárják az udvarlást és azt, hogy ne rohanják le őket. Ez nem feltétlenül azt jelenti, hogy nem tudnak feloldódni egy párkapcsolatban, de mivel megkövetelik, hogy a kapcsolat elején is minden az elvárásaiknak megfelelően történjen, úgy tűnhet, hogy nagyon is távolságtartók. Megéri azonban kitartónak lenni esetükben, mert számukra a legcsodálatosabb része a szerelemnek az udvarlás, amire később építeni tudnak egy komoly kapcsolatot.

…vasárnapra virradva….

Ma könnyen szembe kerülhet néhány nehéz személyiséggel, kedves Mérleg, akik megpróbálhatják kikezdeni jó hírét, becsületét. Ne pazarolja idejét és energiáját, hogy ma valamibe beleáll, csak, ha elkerülhetetlen az összetűzés! Amúgy viszont, az élet igazolni fogja önt, higgye el csak folytassa zavartalanul a dolgát!

Bak

A Bakok nem könnyű esetek, mert nagyon hideg fejjel, racionálisan gondolkoznak, és így is próbálnak érezni. Sokkal inkább az eszük, semmint a szívük vezérli őket, emiatt aztán végképp nem tudnak könnyen feloldódni a kapcsolataikban. Mindig tudatosan döntenek, ésszerűen gondolkoznak, ráadásul zárkózottak is. Utóbbit nem kommunikálják rendszeresen, sok Bak kifejezett társasági ember, aki imádja a központi szerepet. Egészen addig, amíg a magánéletre nem kerül a sor… Ott aztán azonnal előtérbe kerül az értelem, és a praktikusság. Persze a bakoknak is fontos, hogy szerelmesek legyenek a házasságukban, de egész biztosan képtelenek feloldódni egy olyan kapcsolatban, ahol nem látják reálisnak a jövőképüket – akkor sem, ha egyébként szerelmesek.

…vasárnapra virradva….

Ma rendkívüli vonzerővel bírhat, kedves Bak, így aztán, legyen szó szeremről, karrierről, vagy bármi másról, megnyerő természetének nem bír majd senki sem ellenállni, így biztosan eléri, amit akar. Mindazonáltal, mégis bánjon azért csínján azzal, kit is ajándékoz meg bájaival, nehogy valami olyasmit is elérjen, amit igazából nem is akart!

<<< Még több horoszkóp! >>>

Hirdetés
átver

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.