Kapd össze magad Dzsordzsi! Nem akárki hívott meg kávézni!

Hadd osszak meg Önökkel egy személyes titkot: én nagyon kedvelem dr. Varga Judit miniszterasszonyt. Egyfelől jólesik ránézni. (De ezt csak úgy mondom, nagyon kérem ne tekintse tiszteletlenségnek, a feleségemtől már kaptam emiatt néhány pikírt megjegyzést!)

Másfelől az tetszik igazán,

hogy milyen határtalan önbizalommal, és jogi szakszerűséggel képes az EU-vezetők és a nézők szemébe mondani a legvadabb zöldségeket a jogállamról, Magyarország stabil, igazságos és kiválóan működő igaz-ságszolgáltatásáról, és alkalomadtán a keresztény szabadságról.

Azt mondta a miniszterasszony a minap a rá jellemző kedvességgel:

„Ha George Clooney legközelebb mifelénk jár, szívesen vendégül látom egy valódi kávéra és akár még a magyar jogállamiság valós helyzetéről is tájékoztatom, ha a tények is érdeklik. Ígérem, hogy az amerikai filmipar anomáliái kapcsán nem fogom nyilvánosan kritizálni, hiszen arról körülbelül annyi információval rendelkezem, mint ő a közép-európai politikai helyzetről. Valóság. What else Mr. Clooney?”

Művész úr! Dzsordzsikám Hollyvoodból!

Kapd össze magad, ha leülsz kávézni dr. Varga Judittal, mert vele csevegve élő egyenesben tetten érheted Hofi Géza nagy igazságát:

“A világon az emberi ész van a legjobban szétosztva. Mindenki meg van győződve róla, hogy neki egy kicsivel több jutott.“

Rá fogsz jönni, hogy a magyar kormány tagjai mindenképpen nyerő pozícióban vannak bármely vita során,

mert őket nem zavarják a tények, nem bíbelődnek gondolatok és érvek ütköztetésével, nem pepecselnek szakértői (ellen)véleményekkel semmiféle kérdéses ügyben, különösképpen nem a jogállam tárgykörében. Orbán Viktor, dr. Kövér László, dr. Varga Judit, Szijjártó Péter és még egy nagy rakás templomszolga az Úr, Orbán Viktor katedrálisában mind a priori tudja az egyedülvalóan helyes magyar igazságot és passz.

Aki pedig ellentmond, az magyarellenes, áruló, Soros bérence, jobb esetben csak hülye, mert nem lát a szemétől.

No, erre számítson művész úr, ha elfogadja a miniszterasszony kedves invitálását! Úgy egyébként mi, halandó pestiek nagyon szívesen látnánk ismét fővárosunkban!

rogán

2 thoughts on “Kapd össze magad Dzsordzsi! Nem akárki hívott meg kávézni!

  • A magam részéről teljes mértékben igazat adok Varga Judit miniszterasszonynak .

  • Nos, George Clooney jót fog nevetni, mert nagy valószínűséggel, ha nem is ‘miliméternyi’ pontossággal, de az még a Holdról is látszik, hogy mi folyik ebben az országban. Jogállamiság? Az nincs, de van helyette Polt Péter, elsikálásügyi minek is nevezzem, demokrácia is van még, nyomokban fellelhető. A média bedarálva, egy csomó dolog helyrehozhatatlanul tönkrevágva, van folytonos harc valami/valaki ellen, Soros-Brüsszel-migráncsok, (a sorrend tetszés szerinti. ) Ebben az országban pozitív dolog nincs, ha csak a kovidos embereket nem számított. De nagyon várjuk ’22-t….

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük