Kapj a fejedhez! – Megjött az arab horoszkóp

Az arab horoszkóp hasonlóan a miénkhez, 12 típusba sorolja az embereket születési dátumuk szerint. A jegyek elnevezése 1-1 fegyverhez kötődik, ami arra utal, hogy az arabok hitvilága, az emberi életet folytonos harcként, küzdelemként ábrázolja.

Parittya (január 21. – február 18.)

Racionális ember vagy. Kommunikációd nyílt és egyenes, ezért környezeted tisztel, és fontos számukra a véleményed. Társasági ember vagy, akit kedvelnek. Közeli hozzátartozóid szeretnek és elismernek. Erényeid közé tartozik az önzetlenség, a becsületesség, és a korrektség. Nyugodt, és magabiztos vagy, nehéz kizökkenteni. Szereted magad körül a békét, de ha ez felborul, az mélyen érint, és szomorúsággal tölt el. Nagy hatással vagy a környezetedre, képes vagy motiválni az embereket, ezért beosztottként és vezetőként is egyaránt megállod a helyed.

Fejsze (február 19. – március 20.)

Szelíd ember vagy, akitől távol áll mindenféle agresszivitás, mondja rólad ez a horoszkóp. A jegyed nevére utaló fejszére barkácsolási tárgyként tekintesz, nem pedig fegyverként. Minden igazságtalanság és erőszak mélyen megérint és elkeserít, főleg, ha gyengéket és kiszolgáltatottakat ér támadás, legyen szó akár kisgyermekről, idős emberről, vagy egy állatról. Életedet az önzetlenség és a szeretet jellemzi. Kellemes házastárs, és jó barát vagy. Idealista világképed nem mindig egyezik a valósággal, mert a világ nem olyan jó, mint amilyennek Te szeretnéd látni. Fontos, hogy tudj két lábban a földön állni. Hidd el, a világot már azzal jobbá teszed, hogy benne létezel.

Tőr (március 21. – április 20.)

Izzik körülötted a levegő. Gyors észjárású és tettre kész vagy. Megállíthatatlanul küzdesz a céljaidért, ha valamit a fejedbe veszel, nem ismersz akadályt. Külső szemlélő számára akár akaratosnak is tűnhetsz, bár az állhatatos jelző jobban illik rád. Munkádba hatalmas energiákat fektetsz, és mint a szélvész, úgy robogsz előre. Kevés igazi barátod van, de akit közel engedsz magadhoz, aki mellett elköteleződsz, az biztos lehet abban, hogy ez az érzés részedről egy életre szól. Nem kertelsz, mindent kimondasz, amit gondolsz. Hirtelen haragú vagy, de akik igazán ismernek, szeretnek és elfogadnak ezekkel a tulajdonságaiddal együtt. Céljaidat, elképzeléseidet tűpontosan fogalmazod és valósítod meg, mindig a realitás talaján maradva. A kritikát nehezen viseled, de néha nem árt mások meglátásait is figyelembe venni, és elfogadni a tanácsaikat, hogy tanuld meg mások nézőpontjait is tolerálni.

Lépten-nyomon horoszkóp

Buzogány (április 21. – május 21.)

Ha megírná véleményét, vagy megvitatna ezt-azt másokkal, esetleg kérdése lenne a cikkel kapcsolatban, Facebook oldalunkon megteheti!

Környezeted határozottnak és befolyásolhatatlannak tart. Hatalmas lelkierővel és életerővel rendelkezel. Ha választasz egy utat, azon kitartóan végigmész, céljaid elérésétől semmi sem tántoríthat el. Szereted a nagyszabású feladatokat, és nem félsz a kockázatvállalástól, a kudarcot pedig hírből sem ismered. Az emberek szeretnek a társaságodban lenni, mert őszinte, lojális, és mély érzésű vagy. A körülötted lévők szívesen kikérik a véleményedet, ugyanakkor határozottságod és elszántságod miatt nem szívesen konfrontálódnak veled.

Prev1 of 3
Use your ← → (arrow) keys to browse

3 thoughts on “Kapj a fejedhez! – Megjött az arab horoszkóp

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.