Kapjon végre a fejéhez Orbán Viktor! – haláltánc az országgal

Orbán Viktor és köre az elmúlt tíz esztendőben elhitette a választókkal, hogy amit művel az kormányzás, holott csak színtiszta propaganda volt. Ezt a nagy átverést leplezi le a mostani, valóban tragikus pandémiás helyzet, amikor a miniszterelnök csak bután bámul ki a fejéből és igyekszik továbbra is álintézkedésekkel operálni.

Bíztak a jószélben, de a ronda vihar jött

Felejtsék már el végre a tíz év alatt bevált módszert, a valóság folyamatos felülírását, és nézzenek szembe a ténnyel, hogy most expressis verbis az életünk a tét.

Most már kevés péntekenként barna megnyugtató hangon látszat-keménykedve bejelenteni az újabb és újabb látszatintézkedéseket, amik abban merülnek ki, hogy valós és gyors tettek helyett a maszk használat megszegőire mérnek súlyosabb büntetést ahelyett, hogy a szakemberek által javasolt intézkedéseket vezetnék be.

A kormány a tavaszi, aránylag enyhe lefolyású első hullám után elbízta a magát, és felkészülés helyet szétnyaralgatta az agyát, most aztán fogalmuk sincs, mit kellene tenni, így igyekeznek a lehető legtöbb beteget hazazavarva a kórházból ágyfelszabadítás fedőnév alatt helyet csinálni az újabb dömpingnek, amit ők maguk hoztak létre.

Orbán Viktor felkérte az országot egy haláltáncra

Az országos tisztifőorvos pedig naponta mondogatja rezzenéstelen arccal, hogy az egészségügy felkészülten várja a betegeket, pedig tudnia kell, hogy nem mond igazat.

Az egészségügy nincs felkészülve a várható rohamra, de nem azért mert az ott dolgozók lusták, vagy tehetségtelenek lennének, mint az országos elöljáróik, (tisztelet kivételnek, már ha egyáltalán van ilyen) hanem mert már így is túl vannak terhelve.

A napokban történt és a fentieket bizonyítja, hogy egy hozzátartozó napokig érdeklődött volna a rokona állapota iránt, ám soha nem adták neki az orvost, majd amikor kiment a házához megetetni a kutyát, vette ki a postaládából a kórház táviratát, amelyben a rokon öt nappal korábbi haláláról értesítettek. Csak a pontos érthetőség kedvéért: ameddig ő folyamatosan próbált informálódni a beteg állapotáról, de nem volt rá idejük a kórházban, az illető már holtan feküdt a kórboncon.

Minden hiteles szakember, minden fórumon azt hangoztatja, hogy nagy a baj, mert elszabadult a vírus, a kormány eközben még mindig kommunikációs háborút akar nyerni és nem emberéletek ezreit.

A minden energiát, így a statisztika hamisítgatásra fordítottat is, szíveskedjenek végre a járvány kezelésére fordítani. Nem várathat tovább magára a valódi kormányzás sem.

Memento mori 2020. október. 28.

2291 újabb magyar állampolgárnál mutatták ki az új koronavírus-fertőzést (COVID-19), ezzel  65 933 főre nőtt a hazánkban beazonosított fertőzöttek száma. Elhunyt 43 többségében idős, krónikus beteg, így az elhunytak száma 1578 főre emelkedett, 17 098-an pedig már meggyógyultak.

Így élünk és halunk 2020 Magyarországán:

kormányzás

 

Pálmai Tamás

Pálmai Tamás

További cikkek olvasása a szerzőtől, a nevére kattintva.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük