Káprázatos! Van 5 csillagjegy, akik sikerre születtek! Elérik amit akarnak, nem ismerik a kudarcot - Városi Kurír

Sorting by

×

Káprázatos! Van 5 csillagjegy, akik sikerre születtek! Elérik amit akarnak, nem ismerik a kudarcot

Minden ember szeretne sikeres lenni, vannak olyan csillagjegyek akik olyan tulajdonságokkal rendelkeznek, hogy bármihez nyúlnak minden arannyá válik a kezük között. 5 csillagjegy nem hátrál meg, ha akadályokkal találja szemben magát!

Hirdetés

Kos

A Kos határozott, mindig szem előtt tartja a céljait, mindent megtesz azért, hogy elérje amit akar. Nem érdekli mások véleménye, akkor sem bizonytalanodik el, ha akadályokba ütközik. Azt a célt amit kitűz el is éri, még akkor is, ha keményen meg kell dolgoznia érte.

Bika

A Bika türelmes, mindig mindent részletesen átgondol, tisztában van azzal, hogy a sikerhez idő kell. Mindig kidolgozza a legjobb stratégiát, a legnehezebb helyzetekben is kitartó marad és megvalósítja azt amit szeretne.

Oroszlán

Az Oroszlán folyamatosan új célokat tűz ki amiket meg is valósít. Nem fél a kemény munkától, született vezető, másokat is szívesen ellát a tanácsaival azért, hogy ők is sikeresek legyenek. Példát mutat a környezetében lévő embereknek, ezért az emberek szeretik a társaságát és lelkesen tanulnak tőle.

Hirdetés
átver

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.