Sorting by

×

Karácsony: az rendben van, ha bűnözőknek kiárusítják a Belvárost, de mindezt kivizsgálni már „jogszerűtlen”?!

A Fidesz józsefvárosi képviselőjelöltje által vezetett kormányhivatal, aki annak idején arra a „szakmai” álláspontra jutott, hogy felesleges idős embereken koronavírus-tesztet végezni, mielőtt visszaengednénk őket a kórházból az idősotthonokba, ismét bizonyította, hogy csupán egy kirakatintézménye a Fidesz-kormánynak – kezdte közösségi oldala bejegyzését Karácsony Gergely, Budapest főpolgármestere.

“A kormányhivatal szerint teljesen rendben van, ha bűnözőknek kiárusítják a Belvárost, de mindezt kivizsgálni már „jogszerűtlen”

Most arra jutottak, hogy ugyan minek kivizsgálni azt, hogy az elmúlt évek legnagyobb korrupciós botrányának egyik kulcsfigurája, Völner Pál haverja, Schadl György, hogyan jutott áron alul, egyedüli vevőként több V. és VII. kerületi ingatlanhoz.

Még meg is magyarázzák a bizonyítványukat, amihez a budapesti Fidesz frakció vidáman asszisztál: szerintük jogszerűtlen a vizsgálóbizottság működése.

A Rogán-művek telekürtölte a világot azzal a nyilvánvaló hazugsággal, hogy mi valaha el akartuk volna adni a Városházát. Maskarába öltözéssel és kamu hangfelvételekkel próbálták megvezetni az embereket. Teljes képtelenség volt, de mi mégis vállaltuk, hogy felálljon egy vizsgálóbizottság Városháza-ügyben, még akkor is, ha jól tudtuk, nincs is ügy.

Ezek után van képük leveleket írogatni arról, hogy mi ne vizsgáljuk, hogyan árusította ki az V. kerületi önkormányzat, és a VII. kerület előző vezetése Schadl Györgynek a fél Belvárost. Természetesen a vizsgálóbizottság folytatja a munkáját.

Nem fogjuk hagyni, hogy ilyesmi újra megtörténhessen, meg fogjuk védeni Budapest értékeit.”

Kapcsolódó

 

Karácsony: az rendben van, ha bűnözőknek kiárusítják a Belvárost, de mindezt kivizsgálni már „jogszerűtlen”?!

átver

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.