Budapest elesett, Erdogan látogatása teljes káoszt hozott a fővárosiakra. Mindez nagyban köszönhető a szervezőknek, a TEK-főnököknek, akik tettek a városlakókra.

A megválasztott főpolgármester közösségi oldalán fakadt ki:

“A rendőrség és a főváros között eddig korrekt volt a szakmai együttműködés a diplomáciai események biztonságának megteremtésében.

A ma este történtek azonban elfogadhatatlanok: lehetetlen helyzet, hogy metrók tartósan ne közlekedjenek egy államfői látogatás miatt.

Arra kértem fel a BKK és a BKV vezetőit, hogy haladéktalanul tegyék meg a tömegközlekedés helyreállításához szükséges intézkedéseket, és a jövőben csak főpolgármesteri engedéllyel folytassanak egyeztetést a rendőrséggel a hasonló esetekben.”

A kommentekből….

“Most fél 8 van. A Pacsirtamező úton a Flórián térnél 3,5 órája áll a dugó. Úgy, hogy itt nincs is a környéken lezárás. Egész Buda megbénult. Ez nem normális így.”

“Miért nem helkopterrel szállítgatják a narancsos emberek a vendégeiket?”

“A miniszterelnök sétáljon ki a reptérre fogadni a vendégeit, és közben beszélgethet a népével is, oszt jónapot! Többieknek boldog Karácsonyt!”

“Erdekes, Brusszelben sokkal gyakrabban jarnak sokkal nagyobb emberek, es a tomegkozlekedes mukodik, utlezarasok szakaszosak. Lehet kozlekedni.”

1 hozzászólás

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét