Karácsony Gergely: kipukkant a lufi – a városháza-ügy visszavág

Amit eddig sejtettünk, arról már papírjuk is van: egy hazug lejárató kampány keretében kormánytagok és fideszes politikusok bűncselekményhez asszisztáltak. Ezért jogállamban a szégyennél több jár… – kezdte közösségi oldala bejegyzését Karácsony Gergely, Budapest főpolgármestere.

“Emlékeztek még a „Városháza-ügyre”?

A fideszes lakájmédia, kormánytagok és a fővárosi Fidesz bevonásával hónapokig szórakoztatta magát és a közvéleményt egy nyilvánvaló hazugsággal. Emlékezhettek, hogy a fideszes manipulációhoz még a rendőrséget is felhasználták, amikor, ki tudja mit keresve, feltúrták a városházi irodákat és a kollégám lakását is.

Önmagában elég cáfolat, hogy ezt a bejegyzést is a Városházán írom, vagyis senki nem adta el, nem is akarta eladni az épületet, de ennél többet mondtunk akkor erről a hazug és aljas lejárató kampányról.

  • Hogy az egész egy nagy kamu.
  • Hogy orosz módszertan szerinti kompromatról van szó.
  • Hogy titkosszolgálati eszközöket használtak, ezzel bűncselekményt követtek el a manipulátorok.
  • Hogy a hangfelvételeket manipulálták.
  • Hogy akik ezt kitervelték és végrehajtották, ők egyszerűen bűnözők, kötődjenek bár bármilyen magas szinten is a fideszes propagandagépezethez.

Nos, azóta rendőrségi és bírósági határozatok bizonyítják: ők hazudtak, a mi állításaink igazak

Bajnai Gordon, akit furmányos manipulációval szintén belerángattak az ügybe, ma nyilvánosságra hozta azt a rendőrségi határozatot, amely rögzíti: a mondandója értelmét megváltoztatva a hangfelvételt manipulálták, majd ezt a manipulált felvételt széles körben terjesztették. Vagyis bűncselekményt követtek el. A rendőrségi határozat különösen érdekes része, hogy Bajnai Gordont olyan helyre csalták megbeszélésre, ami eleve fel volt szerelve profi hang- és képrögzítő eszközökkel, idézem:

„a helyiségben van egy felszerelt, olyan kamera- és audio rendszer, amely – beüzemelése esetén – képes jó minőségű hangfelvétel rögzítésére”.

Erre mondtuk és mondjuk: titkosszolgálati módszer, pont olyan, mint az úgynevezett kompromat, amit politikai ellenfeleik hazug lejáratására szoktak bevetni Oroszországban. Hihető ezek után, hogy ezt a „profi” munkát állami vagy államközeli segítség nélkül bárki végre tudta hajtani?

Emlékezzünk meg az ügy szereplőiről is:

  • a Fidesz volt gazdasági igazgatója, Magyarország leggazdagabb családjának tagja, aki több formában is üzletel az állammal, és
  • egy bizonyos Zentai úr, aki azóta jogerősen veszített velem szemben személyiségi jogi pert.

A Bajnai Gordon által nyilvánosságra hozott rendőrségi határozat kimondja: a lejárató kampány végrehajtói bűntettet követtek el.

A határozat szerint a tettes ismeretlen. Nekem azonban lennének ötleteim, hol kell keresni azt az embert, aki mindezt kitervelte és irányította…” – zárta gondolatait Karácsony.

Budai Gyula “különvéleménye”

A főpolgármester posztjához Budai Gyula is hozzátette, ami a szűgyét nyomta:

“Karácsony Gergely jogban “jártas “ karácsony Gergely kitett egy eljárást felfüggesztő rendőrségi határozatot, amit Bajnai Gordon kapott! Elég vicces !
Mindeközben elfelejti megemlíteni főpolgármester úr, hogy a városháza eladása és többi ingatlan értékesítés miatt jelenleg is több nyomozás nyomozás van folyamatban! Karácsony Gergely úgy viselkedik, mint az amerikai kampány milliárdok során, nem bontja ki az igazság minden szeletét!”