Karácsony Gergely: "Felcsút egymaga több támogatást kapott, mint az összes ellenzéki vezetésű város" - Városi Kurír

Sorting by

×

Karácsony Gergely: “Felcsút egymaga több támogatást kapott, mint az összes ellenzéki vezetésű város”

Karácsony Gergely, Budapest főpolgármestere Facebook-oldalán arról ír, hogy a járvány egyik legnagyobb vesztese a turizmus lett. Tízezrek vesztették el a munkájukat, de a kormány nem őket, hanem a Fidesz-közeli, amúgy is milliárdos vállalkozókat támogatta az adófizetők pénzéből. De a Magyar Turisztikai Ügynökség 80 milliárdos pénzosztásán nemcsak a kormányhoz szorosan kötődő pénzemberek jártak jól, hanem azok a települések is, ahol fideszes a polgármester.

Hirdetés

A kormánypárti települések 500-szor több pénzt kaptak, mint az ellenzékiek. A hasonló településeken figyelhető meg legjobban a kormány módszere: Esztergom 5 milliárd forintot kapott, az ellenzéki vezetésű Szentendre 30 milliót.

– írta Karácsony. Hozzátette:

hiába mondanak mást, egyértelmű szándékuk az ellenzéki vezetésű városok ellehetetlenítése. Miközben teljes iparágak haldokolnak, tízezrek vesztik el a munkájukat, családok mennek tönkre, a kormány pártpolitikai alapon osztogatja a milliárdokat.

Tízezrek vesztették el a munkájukat, de a kormány nem őket, hanem a Fidesz-közeli, amúgy is milliárdos vállalkozókat támogatta az adófizetők pénzéből

 A kormánypárti települések 500-szor több pénzt kaptak, mint az ellenzékiek.

A miniszterelnök kedvenc települése, Felcsút, egymaga több támogatást kapott, mint az összes ellenzékű vezetésű város

Azt is érdemes szóvá tenni,

hogy a Magyarországra érkező turisták egyharmada a fővárosba érkezik, Budapesten tölti az idejét. Itt költi el a turizmusból származó összpénz felét.

A budapesti turizmus cserbenhagyása valójában az ország cserbenhagyása

Az itt termelt adóforintok túlnyomó többsége a központi költségvetésbe kerül. Ha az ágazat nem tud talpra állni, akkor annak az ország issza meg a levét.

Hiába mondanak mást, egyértelmű szándékuk az ellenzéki vezetésű városok ellehetetlenítése. Miközben teljes iparágak haldokolnak, tízezrek vesztik el a munkájukat, családok mennek tönkre, a kormány pártpolitikai alapon osztogatja a milliárdokat.

csúsztatás

 

figyu

 

Hirdetés
átver

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.