Az ominózus Puskás Aréna-megnyitó kapcsán sajna nem csak a szép komplexumról és a nem annyira klassz focimeccsről folyik a polémia, a kormánysajtó igyekszik leszedni a keresztvizet két újságíróról, akiknek különvéleményük volt az ott felhangzó Nélküled című dalt illetően.

Háttér

Miklósi Gábor megírta, hogy a Puskás Aréna megnyitóján nem állt fel, amikor a Nélküled című dalt játszották, Dezső András pedig egy videómontázsban összevágta a szám egy koncertfelvételét és menekültekről készült képeket.

Karácsony Gergely is megszólalt közösségi oldalán, amikor – mint azt a Városi Kurír is megírta – antiszemita ihletésű plakátok kerültek ki Budapest utcáira a két férfi fényképével.

A mi Budapestünkön ilyen egyszerűen nincs! Nem adunk teret a gyűlöletnek! Arra kérlek, hogy írd meg itt kommentben vagy üzenetben, hogy hol láttál ilyet és holnap az összes ilyen borzalmat leszedetem!

A poszt alatt egy kommentelő egyszerű és gyors megoldást javasolt a főpolgármesternek, amiben remélhetőleg a rendőrség partnere lesz:

Tele a város térfigyelő kamerákkal, valamelyiken biztos látszik hogy ki tette ki, és ha az megvan, biztos elmondja, hogy ki bízta meg és végül a lánc végén meglesz az igazi tettes is.

Másikuk is hasonlót javasolt:

Ahol ilyen plakátot találnak, érdemes lenne megnézni a köztéri-üzleti-banki magánházi kamerákat, lehet, hogy beazonosíthatóak lennének az elkövetők és lehet bírságolni, eljárást indítani vagy az eltávolítás költségét rájuk terhelni…

Szóval, egyszerűnek tűnik a dolog, csak akarat kell hozzá.

1 hozzászólás

  1. A kormánypárti verbális verőlegények heccelik a neonácikat: ennek következtében kizárt, hogy a rendőrség meg akarja találni az elkövetőket, pláne a megbízóikat!

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét