Sorting by

×

Karácsony Gergely kimondta azt, amit velem együtt néhányan régóta tudtunk: a fő célja az előválasztáson Dobrev kinyírása volt – A 2022-es magyarországi választás sírbeszéde

Karácsony Gergely: „Azért léptem vissza az előválasztáson, mert ha ezt nem teszem meg, egyértelmű, hogy Dobrev Klára lett volna az ellenzék miniszterelnök-jelöltje. Mivel a Fidesz láthatóan arra készült, hogy Gyurcsánnyal azonosítsa a teljes ellenzéket, azt gondoltam, Márki-Zay Péternek több esélye van megszólítani a bizonytalan szavazókat. Nem látjuk azt a forgatókönyvet, ami nem valósult meg, így azt sem tudjuk, jobban működött volna-e?”

Karácsony megint hazudik

Az előválasztás első fordulójáig négy százalékkal biztosan vezetett az egyesült ellenzék a kutatások szerint. Miután MZP lett a jelölt, folyamatos lecsúszás és kétharmados Fidesz győzelem következett be. A tényekkel lehet ugyan vitatkozni, de nem célravezető.

Karácsony Gergely kimondta azt, amit velem együtt néhányan régóta tudtunk. A fő célja az előválasztáson Dobrev kinyírása volt. Akkor megírtam, szörnyű ország az, ahol az ellenzék egyik fele fontosabbnak tartja legyilkolni a másik felét,mint legyőzni Orbán Viktort!

MZP tegnap lenyilatkozta, elkérte Kocsis Mátétól Orbán telefonszámáért,majd felajánlotta Orbánnak szolgálatait. Az MZP hívek pedig védik továbbra is, ő a hibátlan szent, mert “Gyuuuurcsány!”

“Hol lehet altiszt,azt kutatja,holott a sírt,hol atyja nyugszik, kellene megbotoznia.”

Írta a magyar rabszolga mentalitást pontosan felismerő József Attila a múlt század elején Hazám című csodálatos versében. Semmi nem változott. MZP is altiszti állás után nézett Orbanisztánban.

Posvány ország felfelé tekintgető, szolgalelkű, törtető nyikhajai ellopták az ellenzéki győzelem esélyét is.

Orbán tette a dolgát, amit kellett a saját érdekében. Lopott,csalt, hazudott. Nem is vártunk mást tőle. Sebészi pontossággal vágott rést az ellenzéki együttműködésen és ott betolta saját szolgáját, MZP-t.

Rá szinte nem is tudok haragudni. De a magukat ellenzékinek mondó nagyokosok többet ártottak MZP tolásával, mint ő.

Persze túl élem

Néhány név. Pl. a volt SZDSZ-ben sok ilyen ember van. Ungár Klára az Fb-re is kitette kommentben, hogy MZP-t tolja. Mikor visszaszóltam az fbn neki, hogy ez nem lesz jó, megszüntette az ismerősi minőségemet. Persze túléltem. Haha!!! Horn Gábor most megint játsza a független politikai elemzőt, közben MZP kampányát támogatta. Kőszeg Ferenc keményen betámadta Gyurcsányt, a DK-s Varga Lacit és engem az Átlátszón írt nagy cikkében, hogy az ellenzék árulói vagyunk, mert kritizálni merjük a főnököt. Szentiványi István tudományos köntösbe csonagolva tolta az “ellenzéki” Vezért.

A magát rendkívül okosnak hívő matematikus-pszichológus Mérő László Gyurcsány utálatában egy polcra tette a Dk elnökét és Orbánt, segítette MZP kampányát még sajtó nyilatkozatban is. Mert annyira objektívnek és okosnak hitte saját kicsi fejét, hogy nem tudta kimosni szeméből és agyából a gyurcsányitisz nevű súlyos betegséget.

A pécsi Fideszből indult, ugyancsak volt SZDSZ-es Heindl Péter és Pörös Béla szintén MZP-t tartották a jó jelöltnek azzal a kamu szöveggel, hogy hozza a jó fideszeseket és a bizonytalanokat. Hiába mondtam nekik, hogy ez egy kitalált mese MZP érdekében, jó fideszes nincs, bizonytalan meg nem jön, amit nyilván ők is tudtak, de tolták a süket szöveget az fbn.

Sorolhatnám tovább. De nem teszem. Most aztán végképp lehullt a lepel. Az ellenzéki nép lánglelkű Vezére, MZP maga jelentette be, felajánlotta szolgálatait Orbánnak a bukását követő egy héten belül. Hívei most se látnak be semmit, folyik a gyurcsányozás tovább.

Menthetetlen ország! Szégyelljétek magatokat!!!

Voks 2022

 

karácsony gergely,

átver
A Banánköztársaság rovatban megjelenő írások nem minden esetben képviselik portálunk véleményét.

3 hozzászólás

 • 2022.04.11 - 21:51
  Közvetlen hivatkozás

  Kőszeg Ferenc — nem tudok finomabb kifejezést rá — undorító módon támadta Gyurcsányt. Azzal, hogy na bumm, Márki rácsapott a gyerek fenekére (relativizálva ezzel egyébként azt, hogy Márki deklaráltan elfogadható nevelési eszköznek tartja a testi fenyítést); azt állította szembe, hogy Gyurcsány viszont elhagyott zsidó-villában él. Ez a szembeállítás önmagában is aljas — és akkor még nem is beszéltünk arról, hogy az írás annak jegyében született, hogy a Márkit bírálók bomlasztják az ellenzék egységét. Nos, Gyurcsány is része volt ennek az ellenzéknek. Ha MÁrkit támadni az egység bomlasztása volt — akkor Gyurcsányt is,

  Válasz
 • 2022.04.12 - 07:20
  Közvetlen hivatkozás

  Nincs remény. Az úgynevezett ellenzék kismillió irányba húzott és húz, talán mert a tagjai gondolkodnak, sokfélék, eltérő elvekkel. A FIDESZ egységes, mert mindent a Fej irányít, mint egy polipnál, a csápok csak engedelmeskednek, végrehajtják az utasításokat, nem gondolkoznak, nincsenek elveik, és ezzel életben tartják az egészet. Az ellenzék gyakorlatilag megszűnt létezni. Nincs remény.

  Válasz

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.