Konok Péter: Karácsony Gergely természetesen tudja, hogy nem fog "győzni", mert nem hülye - Városi Kurír

Sorting by

×

Konok Péter: Karácsony Gergely természetesen tudja, hogy nem fog “győzni”, mert nem hülye

Konok Péter történész jó szokásához híven ismét izgalmas problémára hívja fel a figyelmet. Nevezetesen arra, hogy az idő teltével miként válik egyre demagógabbá Karácsony Gergely hivatalos mondandója.

Hirdetés

“Ne higgyetek a károgóknak, a hamis prófétáknak, akik azt mondják, hogy április 8-án nem lehet győzni!”

– írja Karácsony Gergely, aki már korábban kifejtette: aki nem rá szavaz és aki nem szavaz, az mind a Fideszre szavaz (mert “a Haza nem lehet ellenzékben”, illetve “aki nincs velünk, az ellenünk van”, hogy két korábbi, de egylényegű vélemény idézzek).

Karácsony Gergely természetesen tudja, hogy nem fog “győzni”, mert nem hülye. Mint ahogy rengetegen tudják, hogy Karácsony Gergely nem fog győzi (illetve ő igen, listán nyilván bekerül a parlamentbe, nem rossz állás az), mert nem hülyék.

Ezeket az embereket Karácsony Gergely lazán, elegánsan en bloc “hamis prófétáknak” és “károgóknak” nevezi (vö. “büdös kulák”, migránssimogató”, “sorosbérenc”, “hazátlan bitang”, a sor vég nélkül folytatható).

Közben a DK lelkesen meglovagolja a kicsit átstilizált idegengyűlöletet: a fő ellenség Igor, az ukrán semmirekellő, aki egész életében csak vodkázik, és elissza a magyar Józsi elől a nemzeti összterméket.

Közben Gulyás Márton olyan szűkre szabja Közös Országát, hogy abba már a Kétfarkú Kutyák sem férnek bele.

Közben… közben eléggé világosnak látszik, hogy a NER “demokratikus választásokon” nem győzhető le, mert az ellenzék éppúgy a NER része, mint a kormány, hiszen a NER egyik fontos jellemzője éppen az, hogy a diktatúra demokráciát játszik.

És a NER játékosainak van képük azokat megtenni bűnbaknak a NER létéért, akik nem akarnak asszisztálni ebben a kutyakomédiában.
Kár, kár.

A bölcsek tanácsa, ők látják el  jó tanáccsal Karácsony Gergelyt

Civil beszéd – Karácsony, és akiknek nem kell

Hirdetés
átver

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.