Sorting by

×

Karácsony Gergely: hogy mi a hasonlóság az Eötvös-cirkusz és a Fidesz-média között?

A szerdai nap “bombaleleplezése” volt, amit a Ripostban “robbantottak” egy “olvasóra” hivatkozva, hogy Karácsony Gergely trükközött a vagyonnyilatkozatával, mert a II. kerületben lakik, ám ennek nincs nyoma. Futótűzként vették át egymástól a több néven, de egy híranyagból dolgozó kormányközeli portálok megspékelve a “másik felháborodott olvasó” fotójával a főpolgármester “buszsáv-használós” hírével.

A “nagy fogás”!

“A Ripost egyik olvasója Pasaréten, a Gábor Áron utcában már napokkal korábban felfigyelt a főpolgármester autójára, és szerda reggel, amint a közeli 5-ös busz megállója felé ment, sikerült is lefotóznia.”

tudatta az Origo,  hozzátéve

Sokan nem értették, miért is autózik reggelente Karácsony Budáról Pestre, hiszen hivatalosan 2015 óta zuglói lakos. A főpolgármester már többször megbukott azzal, hogy szolgálati autója a buszsávot használja. Felháborodott autósok fotózták le, amint minden ezzel kapcsolatos szabályt megszegve az Erzsébet híd Budáról Pestre vezető buszsávjában rendszeresen kikerüli azt a dugót, ami már összeforrt a nevével.

Csak az érintettet nem kérdezték meg!

Karácsony Gergely közösségi oldalán oldotta fel a rejtélyt:

“Hogy mi a hasonlóság az Eötvös-cirkusz és a Fidesz-média között? Amikor az egyik hazug lejárató kampány közröhej tárgyává válik, akkor mindig van máááásik … És mindkettő igen szórakoztató a maga módján.

Most épp azt „leplezik le” a propagandisták, amiről több mint fél éve magam nyilatkoztam, és ők is csináltak róla egy csomó fotót, amikor az előválasztáson a Széll Kálmán téren adtam le a szavazatomat.

A családommal körülbelül egy évvel ezelőtt Zuglóból a II. kerületbe költöztünk, egy nagyjából 90 négyzetméteres lakást bérlünk magánszemélytől piaci áron, a lakást hirdetés útján találtuk. Jó sok videót is forgattunk ebben a lakásban már.

Mivel bérlemény és nem tulajdon, ezért kár keresni a vagyonnyilatkozatban, ami nevéből fakadóan a vagyontárgyakat tartalmazza.

Szóval, erről a „botrányról” ennyit. De persze tudom – alig várom, hogy van mááááásik …”

Deák (Megafon) Dániel is ráharapott a hírre

“Nem meglepő, hogy “Kamu Geri” a beceneve: Karácsony Gergely minden jel szerint már a budai elitnegyedben, egy pasaréti ingatlanban él, ez azonban egyáltalán nem szerepel a vagyonnyilatkozatában…”

Ő már a 888.hu cikkére hivatkozik megemlítve a Mandinert is, mint hírforrást. Ebből látható, ahogy végiggörgött a bomba-információ a kormányközelieknél.

“Kinek a lakását bérelheti”? – folytatták a kutatást Origoék

“Az eddig rendelkezésre álló információk szerint a kapucsengőkön található nevek közül jó eséllyel a meglehetősen ritka BUZINKAY lehet a megoldás.

Buzinkay Pál mérnök a kilencvenes években, a Demszky-érában éppen Karácsony jelenlegi munkahelyén a Fővárosi Önkormányzatban dolgozott. Buzinkay a közműügyosztály helyettes vezetője volt a Fővárosnál, és ilyen minőségében gyakran nyilatkozott a korabeli Népszabadság „Budapest” mellékletének. Buzinkay a Fővárosi Csatornázási Műveknél volt 1993 és 1995 között igazgatósági tag, és az Opten cégnyilvántartás szerint címmel rendelkezik az említett ingatlanban.”

Ha tényleg van máááásik, akkor pénteken újabb részletekkel jelentkeznek KESMA-ék és persze a szemfüles “felháborodott” utca embere aktuális fotójával.

Kapcsolódó

 

Karácsony Gergely: hogy mi a hasonlóság az Eötvös-cirkusz és a Fidesz-média között?

átver

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.