Karácsony: jöhet a per, bíróságon képviseljük az igazunkat!

Aki sokat tömegközlekedik Budapesten, az biztosan emlékszik még a végeláthatatlan reklámdömpingre, ami a buszokon, villamosokon, metrón tolult mindenki arcába. A fő -kizárólagos?- felhasználó a Fidesz volt.

Karácsony szembe megy a “szokásjoggal”

Budapest főpolgármestere közösségi oldalán közölte:

Az előző városvezetés utasítására nem sokkal az októberi választás előtt a BKV közbeszerzést írt ki a vállalat reklámfelületeinek hasznosítására. Ezzel kivette volna a döntés lehetőségét a következő városvezetés és a közgyűlés kezéből arra az esetre, ha Budapest lakói nem a Fidesznek szavaznak bizalmat.

Márpedig így lett, tudjuk, a tendert ezért visszavonattam.

Tudom, ez sérti egyes gazdasági és politikai körök érdekeit, szolgálja viszont a budapestiekét, és én ez utóbbihoz ragaszkodom.

A Közbeszerzési Döntőbizottság feltűnően és szokatlanul magas bírsággal sújtotta emiatt a BKV-t.

A döntést a cég megtámadja a bíróságon, képviseljük az igazunkat.

Mi pedig tovább dolgozunk azon, hogy gazdasági érdekkörök helyzetbehozása helyett a város és cégeinek értékes felületeivel az eddigieknél átláthatóbban, tisztességesebben, felelősebben, a köz érdekeit jobban szolgálva bánjunk.”

A kommentekből, vagyis a “nép szava”

“Nagyon sok akadály /-oztatás vár még Önre, ehhez kívánok sok türelmet és kitartást !!! Odafentebb az amnéziások úgyis csak arra akarnak emlékezni, amire Ők akarnak, sajátjukat még akkor is letagadják, ha azokról írásos dokumentumok vannak h. mikor és mit mondtak !!!”

“A lokál “felülírása” egy szintén ingyenes ám a valóságot terjesztő tájékoztató kiadvánnyal, aligha várathat sokáig magára. Különös képen, hogy a BFK létrejöttével komoly kommunikációs kihívást kapott a főpolgármesteri hivatal.”

“A reklám-felületek zömmel fideszes kampány-hirdetéssel voltak eddig tele..meg kormányzati “infókkal”–amerre jártunk a városban- buszmegállóban, mertóban, stb. Ez meg kell szüntetni !! És igaza van Gergőnek, h. ez nem volt igy rendben, és az sem, h. az őszi választás előtt gyorsan kiirak megint egy tendert, azért, h. a következő vezetésnek megkössék a kezét, ha a város tulajdonában álló BKK reklámfelületein akárcsak mosópor reklámra lenne jelentkező.”

“Ha ennyire fontos volt az a szerződés az elődöknek, valószínűleg a szokásos simli ment… Márpedig ha ez tényleg így van, akkor egy tisztességes szerződéssel, ez a bünti(ha a bíróság úgy dönt) többszörösen visszahozható! Legyen már vége a Fidesz uram-bátyám világának!”

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük