Karácsony megbukott – legalábbis az Origó szerint

Elképesztő leleplező anyaggal állt elő az Origó. Fotósuk kiment a Blaha Lujza térre és kattogtatta a gépét. Az elkészült alkotásokból azt a következtetést vonta le Bordács Bálint, a cikk írója, hogy Karácsony Gergely az azokon láthatókért a “feketehátsójú”.

„Vizeletfoltok, utcán alvó emberek, szemeteszsákok, kosz és rendetlenség

döbbenetes képeket készítettünk a Blaha Lujza téren. Karácsony Gergely programjában tiszta és rendezett tereket és utcákat ígért a budapestieknek, ehelyett a Demszky-korszakra emlékeztető módon kezd lecsúszni a város.” – írta a látottak hatása alatt a cikkíró.

„Egyre több helyről lehet hallani, és egyre több helyen látni, hogy az önkormányzati választás óta a város – a Demszky-korszakra emlékeztető módon – ismét elkezdett lezülleni. Vizeletfoltok, utcán alvó emberek és szeméthegyek mindenhol – nagyjából ez lehet a benyomása az átlag budapestinek az elmúlt hónapokban.”

„Budapest egyik legforgalmasabb tere, a Blaha Lujza tér döbbenetesen néz ki: kosz és mocsok uralja a teret” – zárul a tényfeltáró cikk.

A cikk végén fotók is vannak a Blaha Lujza térről, ami a sugalmazás szerint Tarlós István főpolgármestersége alatt egy gyönyörű, rendezett tér volt, talán az ország legszebb köztere.

Forrás

2 hozzászólás

 • 2019.12.20 - 14:39
  Közvetlen hivatkozás

  ORIGÓ IS OLYAN MINT A MEGBÍZÓJA?
  MEGBÍZÓDRÓL KÉSZÍTS LELEPLEZŐ FOTÓKAT, TÉNYEKET…… pedig van mit, éjjel-nappal kimerítené a munkátokat!!!
  Per lesz a vége, azt is mi fizetjük, mert több esetben már bebizonyosodott!!! SZÁNALMASOK VAGYTOK MEGBÍZÓTOKKAL EGYÜTT!!!
  … és nem kell az adófizetők pénzén élni! Van helye! soroljam??!!!

  Válasz
 • 2019.12.22 - 08:22
  Közvetlen hivatkozás

  Ezen miért kell csodálkozni? Akár Demszky, akár Tarlós, akár Karácsony, akár bárki, a Blaha mindig is a város segglyuka volt, kár volt pont ezzel példálózni.

  Válasz

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük