Frissítve!!!! Karácsony: néha, kijátszva a műsorvezető éberségét, válaszolni tudtam egy-egy kérdésére, mielőtt a szavamba vágott

Napi hungarikum így hajnalban: Magyarországon vezető hír lehet abból, ha a közmilliárdokból fenntartott televízióba meghívást kap Karácsony Gergely Budapest első számú vezetője.

“A minőség ellenforradalma”

Az első rém frappáns és “riporterhez méltó” kérdése az volt az odaültetettnek, aki feltehetőleg egész éjjel a nagy kiugrására készült, hogy miért nem ott parkolt a főpolgármester autója, ahol a direkt ennek lefilmezésére kirendelt stáb a mínuszban várta. Hogy melyik média-általános iskolát végezhette a hölgy, arra nem tudtunk rájönni.

Karácsony válaszolt, bár nehezen hitte, hogy ez már tényleg a kérdés. Elmondta, hogy nem kirívó eset, hogy egy-egy ráállított operatőr és kellékei lesnek rá:

“Az elmúlt héten minden reggel egy kamerás stáb állt a családi házunk előtt és ezt a kérdést próbálta valahogy dokumentálni. Nem tudtam jó hírrel szolgálni, minden nap tömegközlekedéssel mentem (…) bizonyára ez a legfontosabb kérdés, ami a budapesti városvezetés kapcsán felmerül…”

Vérciki….

Karácsony Gergely először kapott meghívást az M1 műsorába (az M5 kulturális csatornára már egyszer invitálták), mióta főpolgármesterré választották. A 100 napja hivatalban lévő városvezetőt hosszú percekig a semmiről kérdezték, ahogy arról a műsor után közzétett Facebook-posztjában.

„Egy régi álmom teljesült, egy év után ma estére meghívást kaptam a közpénz tízmilliárdokból működő állami propagandacsatorna műsorába

Le lettem kapva a tíz körmömről,

amiért elektromos autóval és nem biciklivel mentem a Kunigunda utcába, számonkértek amiatt is, hogy nem ott állt meg az autóm (a bejárat mellett álltunk meg), ahol ők kamerával filmezték volna az érkezésemet.”

– írta a főpolgármester, aki azért néhány lényegesebb kérdésről azért szót tudott ejteni.

„És a propagandista műsorvezető azt is nehezményezte, hogy Magyarország legnagyobb közvetlen felhatalmazással bíró politikusaként nem értem be közmédiás szereplésként azzal, hogy egyszer mikrofonvégre kaptak egy fotókiállításon.

Ezzel együtt is örülök, hogy elmentem a stúdióba,

hiszen néha, kijátszva a műsorvezető éberségét, válaszolni tudtam egy-egy kérdésére, mielőtt a szavamba vágott

és a közmédia nem sok igazsághoz szokott nézőinek is beszélhettem az új városvezetés zöld elkötelezettségéről, a közlekedés újragondolásának fontosságáról és megoszthattam velük csalódottságomat azzal kapcsolatban, hogy a kormány nem akar további szerepet vállalni közös nemzeti szimbólumunk megmentésében”

– zárta bejegyzését Karácsony, aki hangsúlyozta, hogy mindent megtesznek, hogy a Lánchíd sorsa rendeződjön.

Érdemes megjegyezni

a riporteri minőségben odatett hölgy arcát, biztosan még sok mélyinterjúban láthatjuk-hallhatjuk okulásunkra:

FRISSÍTÉS!

Fürjes Balázs a Budapest és a fővárosi agglomeráció fejlesztéséért felelős államtitkár se bírta szó nélkül hagyni a botrányos interjút ami szerinte is vállalhatatlan. Így ír közösségi oldalán:

Jó, hogy nem a választás előtt készült az M1 Karácsony-interjú – írta.

Ugyanis szerinte akkor több ellenzéki, kevesebb fideszes polgármester és képviselő lenne, „érthetően” – teszi hozzá. Sokszor éri méltatlan támadás a köztévét, de ez a tegnapi vállalhatatlan volt. Vállalhatatlan a főpolgármester és a budapestiek felé.”

Egy hozzászólás itt: “Frissítve!!!! Karácsony: néha, kijátszva a műsorvezető éberségét, válaszolni tudtam egy-egy kérdésére, mielőtt a szavamba vágott

  • Avatar
    2020.01.22 - 10:55
    Közvetlen hivatkozás

    HŰ HA,NAHÁT ELISMERTÉK HOGY ALJAS SZÁNDÉKKAL PRÓBÁLTÁK MEGAKADÁLYOZNI,HOGY ÉRDEMBEN SZÓLJON AZ ORSZÁG ÉS FŐVÁROS PROBLÉMÁIRÓL A FŐPOLGÁRMESTER. AZÉRT NÉHA SIKERÜLT KIJÁTSZANIA A ROPPANT FELKÉSZÜLT RIPORTERT

    Válasz

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük