Eljutottak az Indexhez Karácsony Gergely, november 5-ére, az alakuló ülésére tervezett napirendi pontjai, amelyből több is érdekesnek tűnik.

Nézzük…..

 • Karácsony javaslatot tesz majd négy (Tüttő Kata, Gy. Németh Erzsébet, Dorosz Dávid, Kerpel-Fronius Gábor) alpolgármesteri posztra.
 • Javasolja, hogy Tarlós István háromhavi illetményén túl további végkielégítést is kapjon az önkormányzattól
 • Javasolni fog egy antikorrupciós programot
 • Változtatási tilalom elrendelésére tesz javaslatot a Római-part területére
 • Döntenének a Liget-projekttel kapcsolatban is
 • Javaslatot tesz majd, hogy a fővárosi cégek ne alkalmazhassák a rabszolgatörvényt.

Karácsony Gergelyéknek többsége van a közgyűlésben:

a 18 MSZP-P-Momentum-DK-LMP képviselővel szemben ül 13 kormánypárti, és két, a Fidesz-KDNP által támogatott független is. Így a javaslatok jó eséllyel megkapják a szükséges támogatást.

3 HOZZÁSZÓLÁS

 1. Karácsony nagyon lovagias, de Tarlósnak miért kellene extra végkielégítés? Nem lenne jobb helyük azoknak a millióknak?
  Más: Az is elég, ha “bocsátja”, illetve: “…Gergelyéknek többségÜK van…”

 2. KARÁCSONY KÉRDEZZE MEG A BIDAPESTIEK VÉLEMÉNYÉT, MERT NAGY A VALÓSZINÜSÉGE ANNAK, HOGY NAGYON SOKAN NEM ÉRTENEK EGYETT EZEKKEL A JAVASLATOKKAL!!

  NE KARÁCSONY, HANEM A BUDAPESTIEK DÖNTSENEK EZEKBEN A KÉRDÉSEKBEN!!

  TARLÓS, AKI SOKKAL TEHETSÉGESEBB ÉS AKI EGY CSODÁLATOS BUDAPESTET TEREMTETT MEG, AZT AZ EMBERT NE PÉNZZEL KENYEREZZE LE!

 3. Kedves Karácsony Gergely!
  Javaslatom, hogy ne a tarlós rnedkívili juttatásairól tárgyaljatok, hanem a nyugdíjasoknak beígért 20 ezer Ft-os azonnali juttatásáró afütési szezon megkezdésekor. Fontos levélként kapták a nyugdíjasok, megválasztása esetére. Sikerült!! Hajrá tovább is, de az igéret szép szó, ha megtartják úgy jó!!!!!!!!!!!!!!Nem elfelejteni! Nem a tarlósnak van szüksége a segítségre,hanem az agyonnyomorított nyugdíjasoknak, akiknek mindössze az a hibájuk, hog yabban a rendszerben amiben nagyon keményen dolgoztak igen alacsony volt a fizetésük, ennek megfelelően a nyugdíjuk 80 ezer körül van.
  Remélem kapok választ erre a levélre.
  Tisztelettel:
  Dávid Irén

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét