Ha nincs konkrétum, sebaj! – kreálunk egyet, – kettőt-százat – hátha lesz rá fizetőképes kereslet. Valami ilyesmi vezérelhette a Fidesz-médiát, ami – mint tőlük tudjuk – balliberális elnyomásban szenved.

Hát ez – szerintem – nem jött be!

Valószínűleg nem a legélesebb kés találhatta ki, hogy szerdán mivel égetik be a megválasztott budapesti főpolgármestert. Karácsony Gergely facebook oldalán ismerte be tettét:

“A lakájmédia folytatja a kampányban már megszokott “nagy leleplezést”. Ma például azt sikerült, hogy miközben főpolgármesterként is legtöbbször tömegközlekedéssel jövök dolgozni, amikor tudok, akkor pedig bringával közlekedem, valóban előfordul, hogy autóval megyek a dolgomra.

Micsoda botrány, nem?

Az előző főpolgármester szolgálati autójára nem tartottam igényt, viszont kiderült, hogy a Városháza korábban vásárolt egy zöld rendszámos, elektromos autót, alighanem ez a legkisebb kocsi a hivatalban, ha autót kell használnom, abba ülök.
A Várba például a Városházáról a 16-os busz a legjobb közlekedési eszköz, az öltönyben hegynek fel bringázást most inkább kihagytam. Csak javasolni tudom a kormánytagoknak is, próbálják ki a 16-os buszt, tök jó…”

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét