Connect with us

Csillagjegyek

Karma-horoszkóp július 1-re – Nagy áttörés napja ez egyes csillagjegyek életében…

Erre vágytál? - Óhajod asztrológusunknak parancs: itt az év 28. hétvégi horoszkópja
Megosztás

Új hónap, új remények…. Bár nem is annyira remény ez, hiszen a karma adott dolog, születésed óta egyengeti, befolyásolja az életedet. Most sem hagy cserben, megmondja, mire számíthatsz ezen a hétfőn!

Kos

Újra elemedben fogod érezni magad, ami igazán rád fért már, hiszen az elmúlt időszakban megkérdőjelezted a képességeidet. Engedd el az önkorlátozó gondolatokat. A munka terén kifizetődik az erőfeszítésed.

Bika

Egy anyagi áldás fog érkezni hozzád a mai napon. Mindazonáltal helyet kellene találnod a szívedben azon dolgok számára is, amelyeket még kevésbé elfogadhatónak vélsz. Legalábbis jó lenne megpróbálni.

Ikrek

Mikor volt az utolsó alkalom, amikor a pároddal szórakoztatok egy jót? Már egy ideje, igaz? A mai nap éppen megfelelő lenne rá. Egy kis intimitás jót tenne nektek. Ha egyedülálló vagy, akkor kapcsolódj újra a szexualitásoddal.

Rák

A munkádat érintően áttöréshez érkezel. Talán úgy döntesz, hogy otthagyod az eddigi munkádat egy jobbért cserébe vagy egy kitűnő ötletedért kapsz harsonaszót. Zárójelben: egy ismerősöd támogatásra szorulhat.

Oroszlán

Hozd ki a lehető legtöbbet az örömteli pillanataidból. A nevetés gyógyító és megerősítő erejű. Mindamellett koncentrálj az öngondoskodásra. Egyél tudatosabban és mozogj többet. Hallgass a testedre.

Szűz

Lehet, hogy nosztalgikus hangulatodban leszel a mai napon, de egyes emlékeket nem éri meg feleleveníteni. Sőt mi több, ideje elengedni azokat a dolgokat a múltadból, amelyek eddig visszatartottak. A mai nap egy jó kezdet lehet a felszabaduláshoz.

<<< Ezt olvastad már? >>>

Szerző

Oldalak: 1 2