BulvárCsillagjegyek

A Kos fogadja el magát, a Bika hallgasson a megérzésére, az Ikrek tisztázza dolgait – Vasárnapi karmahoroszkóp

Karma-válsághelyzet ellen itt az 5 módszer, amitől fellélegezhetsz!

Bizony nem egyszerű a mindennapokban jól dönteni, ilyenkor érdemes pár lépést hátrálni, mert onnan reálisabb képet kaphatsz. Ha másért nem, magadért tedd meg, egy próbát mindenképpen megér a karmahoroszkópba belenézni!

Kos

Ha az önbizalmadról van szó, szerinted jót tesz, ha negatívan nyilatkozol önmagadról? Természetesen nem, szóval ideje volna sokkal több szeretettel fordulni saját magad felé. Te árthatsz a legtöbbet magadnak, ha még nem tudtad volna eddig. Ez a mai egy tökéletes nap lehet elmenni egy gyógyfürdőbe, masszázsra, sétálni és beszélgetni egy kicsit, egyszóval, egy kis kikapcsolódásra. Ez már amúgy is időszerű lenne, tekintve az elmúlt időszak stresszes mivoltát. Ha esetleg nem lenne kedve az előbbiekhez, már egy kis nyugalom és béke is sokat jelenthet atekintetben, hogy sikerüljön feldolgoznia szervezetileg is az elmúlt napok fáradalmait.

Bika

Ha szeretnél megszerezni valamit, akkor a legjobb, ha az intuíciódra hagyatkozol, nem csak a rendelkezésedre álló információkra. Az anyagiakat illetően pedig helyezd a fókuszod arra, amid van, és ne arra, amid nincs. A mai nap ideálisnak ígérkezik egy kis méregtelenítésre, megtisztítva általa egy kicsit a nyár folyamán felhalmozódott mérgektől szervezetét, mint amilyen a kerti sütögetések égéstermékei, vagy éppen a nagy nyári csábítók adalékai, azaz a fagyik, jégkrémek, csokik hozadékai. Reformálja meg étkezését a nap folyamán, egyen sok gyümölcsöt, zöldséget, valamint igyon minél több vizet (ez nyáron amúgy is fontos), s ugyanakkor kerülje az alkoholt. Meglátja, estére már markánsan fogja érezni a hatást!

Ikrek

Talán azt veszed észre magadon, hogy szeretnéd végre tisztázni azokat a sérelmeket, amelyeket a közelmúltban tapasztaltál meg egy régi barátot illetően. Ha eldöntöd, hogy beszélsz róla, akkor mondd ki, amit érzel, hidd el, sokkal könnyebb leszel utána. A mai nap tervek egész sorozatát szövögetheti fejében, atekintetben, milyen irányba is szeretne az eljövendők során változtatni életén. Különösen vonatkozhat eme élénk spekuláció az anyagiakra, s könnyen felmerülhet egy éles váltás lehetősége is e területen. Bármit is gondoljon ma ki, az univerzumból most csakis megerősítésre számíthat a változást illetően, ami hosszú távon pozitív végkimenetellel kecsegtet. Már csak egyre kell odafigyelnie, mégpedig arra, hogy később ténylegesen végre is hajtsa, amit ma olyan szépen eltervezett!

Rák

Ma túlontúl bebizonyítod, hogy milyen keményen dolgozó és sikeres ember vagy. Viszont, ha nagyvonalú dicséreteket akarsz bezsebelni, nem biztos, hogy sikerrel jársz. A legjobb, ha saját magad motivátora leszel. Bár mások könnyen úgy érezhetik, nem éppen most van itt az ideje, hogy elkészítse az eljövendő időszak költségvetési előtervezetét, mégis, eme téma körül foroghatnak szinte egész nap gondolatai. Ne kövezze meg azonban magát ezért, hiszen ez legalább annyira fontos elfoglaltság, mintsem kiélvezni a nyár utolsó napjait, különösen, hogy ön csak akkor szórakozhat az este folyamán már igazán jól, ha bátran nyugtázhatja, mivel, hogyan tovább az ősz folyamán, még, ha ma csak a tervek szintjén is marad a dolog.

Ha megírná véleményét, vagy megvitatna ezt-azt másokkal, esetleg kérdése lenne a cikkel kapcsolatban, Facebook oldalunkon megteheti!

<<< Ezt olvastad már? >>>

Prev1 of 3
Use your ← → (arrow) keys to browse

About Author

Szólj hozzá!