Sorting by

×

A karmikus út vége, a kiteljesedés

A következőkben kiderül, milyen jelei vannak annak, hogy a lelkünk a reinkarnáció végéhez érkezett és többé a múltbeli karmikus erők megismétlésétől sem kell tartanunk. Ez akkor következik be, mikor a lélek “öregedéséről” beszélünk. A lélek elöregedésével véget ér egy fejlődési szakasz az életünkben. Előző életeinkben sok tapasztalatot, tudást halmoztunk fel, ami az életeink folyamán egyre csiszolódott, formálódott, míg meg nem tapasztaltuk a harmóniát, a békét, az egyensúlyt.

Akik jól érzik magukat a saját bőrükben

Az “öreg” szó nem az elmúlt évekre, időre utal, hanem a szerzett tapasztalatokra, a feloldott karmákra vonatkozik. Az “öreg” lelkek elérték azt a szakaszt, amikor már semmit sem kell bizonyítaniuk, magabiztosak, elégedettek az életükkel, jól érzik magukat a saját bőrükben.

Ismertető jelük a nyugodt, kiteljesedett, letisztult aura. Az ilyen lelkületű emberek elfogadóak, megértőek környezetükkel szemben. Ezek az emberek képesek meglátni egy másik emberben a jót, érzékelik azt, hogy ki milyen hangulatban van, hogy mik zajlanak az illető lelkében. Tudják azt, hogy a lehető legtöbb tudást, tapasztalatot halmozták fel, ezért tisztában vannak a dolgok, a kapcsolatok működésével. Vonzódnak az antikvitásokhoz, a régi, történelmi ereklyékhez, a könyvekhez, főleg azokhoz a tárgyakhoz, amelyekkel kapcsolatba kerülhettek előző életükben.

Az “öreg” lelkek nagyon kedvesek

Az “öreg” lelkeknek nyugodt, visszafogott békés életük van, nagyon kedvesek, megértők, de határozottak is tudnak lenni. Szeretik a nyugodt környezetet, távol a város zajától, ahol a csend, a tudás, a tapasztalat szigetét alakítják ki. Nem rabjai a fogyasztói társadalomnak, az ő életükben a pénz csak másodlagos szerephez jut. A körülöttük lévő emberekre nem egyénekként tekintenek, hanem a Mindenség részeiként, akiknek segíteni kell, hogy ráleljenek a belső békéjükre, képesek legyenek megteremteni harmóniájukat. Az “öreg” lelkek tudják azt, hogy min kell keresztülmennie annak, aki el akarja érni a céljait, sikereit.

Gyenge pontjuk a karmikus út végén is az unalom

Figyelem! Ezekre az emberekre “veszélyt” jelenthet az egykedvűség, az unalom, hiszen előző életeikben szinte mindent megtapasztaltak. Ez az ő gyenge pontjuk. A múlt karmái lezárulnak, így egysíkúvá válhat az életük. Szeretik az eredetiséget, a hitelességet, a józanságot, ezért legtöbbjük felvilágosult, és így is tekint a valóság minden szegletére.

A “öreg” lelkek békés emberek, de tudnak lázadni, harcolni is. Nem tűrik a túlzott szabályozást, az irányítást, a manipulációt, ezért néha kívülállónak érzik magukat. 

Mi a karma?

Mielőtt a karmikus út végére érne lássuk mi is az! A védikus irodalom szerint a karma az ok-okozat törvénye. Minden cselekvésnek van oka és visszahatása. A karmát az anyagi vagy szellemi gyarapodást okozó gyümölcsöző cselekedetek végrehajtása idézi elő. Amennyiben jámbor cselekedeteket hajtunk végre, azok pozitív visszahatásokat, jó karmát és kellemes jövőt eredményeznek. Ha valaki önző vagy bűnös módon cselekszik, akkor rossz karma és szenvedés vár rá a jövőben. A karmája követi az embert, bárhová is megy jelen életében vagy a következő életeiben. Az ilyen karma, valamint az illető által kifejlesztett tudatossági szintje visszahatásokat okoz, amelyeket meg kell tapasztalnia. (lelekpalotaja.hu)

FALTÓL FALIG HOROSZKÓP!>>>>

 

átver

Egy hozzászólás itt: “A karmikus út vége, a kiteljesedés

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.