Sorting by

×

Karrier-horoszkóp április 1-re: tovább az önérvényesítés útján!

Nem sok izgalmasabb kérdés lehet, amire a horoszkóp válaszolhat, mint a karrier-életút. Különösen igaz ez egy ilyen kiemelt napon, mint amilyen az április 1, az első igazán tavaszi hónap kezdőnapja.

Kos

A jól megalapozott választás segít abban, hogy szakmai életében feljebb lépjen a ranglétrán. A pályamódosítás ebben az időszakban bölcs idea. Mielőtt azonban döntést hoznál, konzultálj egy hozzáértő szakemberrel, de érdemes azt is tenni, amit most csinálsz: megnézni a horoszkópot. Végezz saját kutatásokat is és gyűjts össze minél több információt a cégről, amit kinéztél magadnak, mielőtt elköteleződsz.

…. és 1-én az élet más területe…?

Valószínűleg, ma nem sok kedve lesz dolgozni, annál inkább lazítani, kikapcsolódni, szórakozni egy kicsit. Ilyenkor a legjobb, amit az ember tehet, hogy gyorsan megfutja ama köreit, melyeket okvetlen szükséges, s az ebédszünetben sem kapkodja el a dolgokat, majd, szervezzen egy közös programot a barátaival, szeretteivel, amin mindannyian jól érezhetik magukat, s pihenje, mulassa ki magát!

Bika

Hosszú távon a nemzetközi kilátásokkal kapcsolatos mai döntéseid boldogsággal kecsegtetnek. Elgondolkodhatsz azon, hogy egy másik országban folytass karriert. Ez egy jó nap lehet, ha már jelentkeztél. A karriered most szárnyalni fog, amint megkapod ezt a hírt. Szánj időt arra, hogy minden lehetőséget megvizsgálj, mivel ez egy úttörő karrierdöntés lesz.

…. és 1-én az élet más területe…?

A mai napon, igencsak sok türelemre lehet szüksége az emberekhez, kedves Bika, ugyanakkor, ha sikerül mindenkivel közös nevezőre jutni, együtt kiváló csapatot alkothatnak, így nagyon dinamikusan haladhatnak majd a dolgaikkal. Délutánra érdemes lenne beiktatni egy kirándulást, vagy egy nagy sétát a parkba, ki pihenendő a napközbeni fáradalmakat, hiszen a természetnél nincs is megnyugtatóbb, különösen, ha még az időjárás is barátságosan viselkedik.

Ikrek

Kivételes kreatív képességeid mind neked, mind a cégednek segítségére lesznek, ami kölcsönösen előnyös lesz. Munkaviszonyod során képességeidnek jó hasznát veszed majd. Valószínű, hogy fokozott kreativitást tapasztalhatsz, ha innovatív személyiség vagy. Ha más szakmában dolgozol, akkor felfedezheted, hogy most kivételesen ügyes vagy a problémák megoldásában.

…. és 1-én az élet más területe…?

Ma szembesülhet néhány olyan igazsággal, melyek, bár örül, hogy felszínre kerültek, mégis fájdalmat okozhatnak önnek. Ne kövesse el a hibát, hogy hibáztatással, vagy arroganciával jutalmazza a kivételes őszinteséget, hiszen ez nem a vég, hanem éppen ellenkezőleg. Egy tiszta lap, egy új kezdet hírnöke lehet!

Rák

Ne tegyél engedményeket és tegyél meg minden szükséges erőfeszítést céljaid eléréséhez – int a horoszkóp. Kiváló alkalom ez arra, hogy a vállalati ranglétra csúcsára törekedj. A jelenlegi forgatókönyv szerint csak az számít, hogy kitarts a “verseny végéig”. Azok számára, akik megpróbálnak szerződést kötni a kormányzattal, azoknak nem most van itt az ideje!

…. és 1-én az élet más területe…?

Ma könnyen úgy érezheti, kedves Rák, mintha kissé megtorpantak volna a dolgok, vagy legalábbis, mintha minden elvégzése sokkal több energiát kívánna most öntől, mint máskor. Ha így lenne, ne erőltesse annyira a munkát, inkább keressen valami sokkal szórakoztatóbb elfoglaltságot, szerettei, barátai körében és érezze jól magát!

átver

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.