Kásler az antik Róma jelmondatának híve: kenyeret és cirkuszt a népnek! - Mégis csak jó Magyarországon egészségügyisnek lenni! - Városi Kurír

Sorting by

×

Kásler az antik Róma jelmondatának híve: kenyeret és cirkuszt a népnek! – Mégis csak jó Magyarországon egészségügyisnek lenni!

„Panem et circenses”, azaz „Kenyeret és cirkuszt a népnek” – vallhatják a hazai politika éceszgéberei, hiszen azt találták ki, hogy Kásler Miklós szájával az “egészségügyi dolgozók ezreit” meghívják Placido Domingo , a világhírű operaénekes-tenor győri koncertjére. Hogy koszt-kvártélyt is biztosítanak-e a fantasztikus élmény mellé, arról nem szól a hír.

Hirdetés

Kásler, a jóságos….

Azzal nem fárasztotta a közvéleményt a jó miniszter, hogy mi alapján folyik a válogatás az egészségügyisek között és, hogy egy szerencsés 2 jegyet kap-e, hogy választottját is magával vihesse, meg, hogy mivel utazzon Győrbe, ha nem ottani lakos és hol szálljon meg és, hogy azt is állja-e állam bátyó. De mindegy, ne hasogassuk a szőrszálat!

Több ezer magyar egészségügyi dolgozó kap meghívást Placido Domingo, a világhírű operaénekes-tenor győri koncertjére. Orvos-polgármester kollégámmal, Prof.Dr.Dézsi Csaba Andrással közösen támogatjuk a koncertet, hogy ezzel is köszöntet mondjunk az emberfeletti munkát végző egészségügyi dolgozók számára

-tudatta közösségi oldalán a miniszter.

Másik hír…

Magyar Egészségügyi Szakdolgozói Kamara várja az egészségügy mindennapi Hőseit a Hősök terére a 2021. július 31-én 10.00 órakor tartandó Nagygyűlésére

– számolnak be róla a honlapjukon.

Hívunk és várunk az egészségügy területén tevékenykedő minden kollégát, aki felelősséget érez a jelen és a jövő betegellátásáért és az egészségügyi szakdolgozókért!

– írják a közleményben, hogy közösen adjanak hangot annak az elégedetlenségnek, ami az elmúlt időszak alatt a szakdolgozók körében megfogalmazódott!

Ki kell mondanunk, hogy az egészségügyi szakdolgozók által nyújtott szakmai tevékenység egy SZOLGÁLAT, de nem jelenthet szolgaságot! Mi SZAKDOLGOZÓK Magyarország állampolgárainak egészségét védjük, betegség esetén ellátjuk, rehabilitáljuk, gondozzuk őket!

– hívják fel a dolgozók figyelmét. A kamara szerint a döntéshozók nem hallgatták meg őket a tárgyalóasztalnál, ezért a Hősök teréről kell üzenniük a fizikai és lelki terheikről és a felelősségteljes munkájuk alulfinanszírozottságáról!

Kásler pótcselekvései, ahelyett……

Kapcsolódó

 

kásler

Hirdetés
átver

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.