Sorting by

×

Kásler Miklós, Orbán Ráhel és Varga Judit egy cipőben – Őket se’ kímélik a bűnözők

Politikusainkat és néha még a hozzátartozóikat az ág is húzza. Nem számít a védettségük, a kilétükről mit sem sejtő, vagy azzal egyáltalán nem törődő tolvajok tesznek a titulusokra, bárkihez hajlandóak betörni, vagy kirabolni, ha az útjukba kerülnek, legutóbb Kásler Miklóst látogatták meg hivatlanul.

Vasárnap éjjel például betörtek Kásler Miklós sárvári házába, ahova vélhetően az ablakon keresztül jutott be a betörő – írta a 112press.hu.  A portál szerint az emberi erőforrások miniszterének házánál több, mint hét óráig zajlott a helyszíni szemle és, hogy mire jutottak, azt nem kötötték a nyilvánosság orrára.

Kásler nem Sárváron lakik, de oda-odalátogat

13 óra után érkeztek rendőrök a sárvári Hunyadi János utcába, majd szalaggal lezártak egy járdaszakaszt a Petőfi Sándor és a Hunyadi János utcában -mondták el az ottélők a portálnak. A szomszédokat arról kérdezték a rend őrei, hogy hallottak-e valami szokatlant az előző éjszaka.

Vasárnap éjszaka nagyon vadul ugattak a környék kutyái, nem úgy, mint ami megszokott. Még bosszankodtam is miatta, de nem mentem ki megnézni, mi az oka a hangzavarnak

– mondta egy férfi, aki néhány házzal arrébb lakik. Az időpontot egy másik szomszéd is megerősítette.

Nem gondolták…..

Idegesen ugattak a kutyák, de nem sejtettem, mi az oka. Csak azután jöttünk rá, miután délután rendőrök érkeztek. A miniszter úr nem lakik itt, ritkán látjuk, de például a múlt héten itt állt a nagy autó, a tetején a kék lámpával

– mondta el egy asszony.

Feltehető, hogy a ház vasútállomás felőli oldalán lévő ablakon juthatott a betörő az épületbe. Azt nem tudni, hogy mi tűnt el, vagy mekkora a kár.

Varga Judit igazságügyi minisztert se’ kímélték a bűnözök

A politikusokat sem kerülik el a kisstílű bűnözők, mint arról a Blikk tavaly beszámolt, Varga Judit igazságügyi miniszter sátras kenutúrán járt a Szigetközben, és az Ásványrárón letett sátrukat az egyik túra után kifosztva találták. Mint később kiderült, egy komplett szlovák bűnbanda szakosodott ilyen fosztogatásokra, a rendőrség elkapta a bűnözőket. (Blikk)

Orbán Ráhel sem úszta meg…

2018-as hír volt, hogy a miniszterelnök legnagyobb lányát egy utazása alkalmával rabolták ki. A francia  rendőrség elfogott tizennégy fiatalt, akiket azzal gyanúsítottak, hogy megloptak több, a Charles de Gaulle repülőtér és Párizs között autóval utazó turistát, köztük Orbán Viktor magyar kormányfő lányát, Orbán Ráhelt. Az autó üvegét törték be a támadók, majd a szilánkokon keresztül egy kéz benyúlt, és kivette a táskáját az ülésről.

Kapcsolódó

 

Kásler

 

átver

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.