Megszületett Kate Hudson harmadik gyereke 0 54

hudson

Négy nappal megszületése után tette fel Instagram oldalára Kate Hudson amerikai színésznő, kislánya fényképét. A fotón a csecsemő édesdeden alszik egy kórházi kiságyban, gondosan bepólyálva egy kórházi takaróba. „A mi kis rózsabimbónk” – írta a kép mellé a boldog anya. Az apa a 32 éves – szintén amerikai – zenész, Danny Fujikawa.

„Én, a nő és plusz egy fő”

A Rani Rose-nak nevezett kislány, a 39 éves Hudson harmadik gyereke. Első fia Chris Robinson-tól, a The Black Crowes frontemberétől született és a Ryder nevet kapta. A pár 2006-ban vált külön, s a rossz nyelvek szerint házasságuk felbomlásában része volt Owen Wilson amerikai színésznek, akivel Hudson az „Én, a nő és plusz egy fő” című filmjét forgatta. Mire azonban a színésznő válását véglegesítették 2007.októberében, már öt hónapja szakított a len szőke Wilson-nal. Második fiának Bingham Hawn-nak apja, Matt Bellamy, a Muse együttes frontembere, akivel jegyességük felbomlása után is egyetértésben nevelik fiukat.

 


„Eléggé ki vagyok békülve a testemmel. Tökéletlen vagyok…”

A színésznő életében látszólag nem okoztak nagy törést párkapcsolati kudarcai. Mindig elfogadta önmagát. E kérdésről így nyilatkozott:

„Eléggé ki vagyok békülve a testemmel. Tökéletlen vagyok…”.

2018-ban a színésznő bejelentette, hogy első közös gyereküket várják barátjával, Danny Fujikawa-val, s a napokban világra is jött a kicsi.

„Úgy döntöttünk, hogy a lányunkat Rani-t, a nagyapjáról, Ron Fujikawa-ról nevezzük el. Ron a legkülönlegesebb ember volt, akit valaha ismertem. Nagyon hiányzik mindannyiunknak. Az ő tiszteletére és emlékére neveztük el a lányunkat”.

Hudson és Fujikawa hasonlóan gondolkodnak a világról, gyakran meditálnak. A meditációt a színésznő élete legnagyobb segítségének és sorsfordító erejének nevezte.


„Érzed a különbséget, milyenné válik az életed, ha rendszeresen végzed. Én legalábbis érzem”-

nyilatkozta egyszer. A traszcendentális meditáció elkötelezett híve, reggel és délután is 20-20 percet meditál.

Még egy kis Hollywood?

Szex és New York 3 – fekete-fehér, igen-nem

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Legfrissebb cikkeink

droglabor

Megosztás Facebook Twitter Pinterest Gmail Nyomtatóbarát LinkedIn A Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda  jelentős mennyiségű kábítószerre elkövetett kábítószer-kereskedelem bűntett elkövetésének …

Gulyás Gergely - közigazgatási bíróságok

Megosztás Facebook Twitter Pinterest Gmail Nyomtatóbarát LinkedIn Nem tudom, hogy vannak vele, de rám mindig a frászt hozza, mikor nyilatkozik. …

Megosztás Facebook Twitter Pinterest Gmail Nyomtatóbarát LinkedIn Kevesebb mint két nap leforgása alatt csütörtökre több mint 25 ezer szavazatot gyűjtött …

gyerek

Megosztás Facebook Twitter Pinterest Gmail Nyomtatóbarát LinkedIn A kampánydömpingben nagyon úgy fest, hogy a kormány és ellenzéki pártjai egy dologban …

Pin It on Pinterest