Megszületett Kate Hudson harmadik gyereke

Négy nappal megszületése után tette fel Instagram oldalára Kate Hudson amerikai színésznő, kislánya fényképét. A fotón a csecsemő édesdeden alszik egy kórházi kiságyban, gondosan bepólyálva egy kórházi takaróba. „A mi kis rózsabimbónk” – írta a kép mellé a boldog anya. Az apa a 32 éves – szintén amerikai – zenész, Danny Fujikawa.

„Én, a nő és plusz egy fő”

A Rani Rose-nak nevezett kislány, a 39 éves Hudson harmadik gyereke. Első fia Chris Robinson-tól, a The Black Crowes frontemberétől született és a Ryder nevet kapta. A pár 2006-ban vált külön, s a rossz nyelvek szerint házasságuk felbomlásában része volt Owen Wilson amerikai színésznek, akivel Hudson az „Én, a nő és plusz egy fő” című filmjét forgatta. Mire azonban a színésznő válását véglegesítették 2007.októberében, már öt hónapja szakított a len szőke Wilson-nal. Második fiának Bingham Hawn-nak apja, Matt Bellamy, a Muse együttes frontembere, akivel jegyességük felbomlása után is egyetértésben nevelik fiukat.

 

„Eléggé ki vagyok békülve a testemmel. Tökéletlen vagyok…”

A színésznő életében látszólag nem okoztak nagy törést párkapcsolati kudarcai. Mindig elfogadta önmagát. E kérdésről így nyilatkozott:

„Eléggé ki vagyok békülve a testemmel. Tökéletlen vagyok…”.

2018-ban a színésznő bejelentette, hogy első közös gyereküket várják barátjával, Danny Fujikawa-val, s a napokban világra is jött a kicsi.

„Úgy döntöttünk, hogy a lányunkat Rani-t, a nagyapjáról, Ron Fujikawa-ról nevezzük el. Ron a legkülönlegesebb ember volt, akit valaha ismertem. Nagyon hiányzik mindannyiunknak. Az ő tiszteletére és emlékére neveztük el a lányunkat”.

Hudson és Fujikawa hasonlóan gondolkodnak a világról, gyakran meditálnak. A meditációt a színésznő élete legnagyobb segítségének és sorsfordító erejének nevezte.

„Érzed a különbséget, milyenné válik az életed, ha rendszeresen végzed. Én legalábbis érzem”-

nyilatkozta egyszer. A traszcendentális meditáció elkötelezett híve, reggel és délután is 20-20 percet meditál.

Még egy kis Hollywood?

Szex és New York 3 – fekete-fehér, igen-nem

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük